Quantcast
THE STREAM

Ψύχραιμος Κρητικός γαζώνει σπίτι με ανήλικα επειδή κάποιος τσακώθηκε με τον γιο του

Το βραβείο της λογικότερης αντίδρασης παγκοσμίως για το έτος 2019 διεκδικεί ένας κτηνοτρόφος από τον Άγιο Νικόλαο


THE NEWSROOM · 9 Οκτωβρίου 2019

Σε μία περίοδο που η ψυχραιμία γενικώς αφθονεί, ένας Κρητικός κατάφερε να κερδίσει με την αξία του τον τίτλο του βασιλιά της. Το μυστικό της επιτυχίας του 47χρονου κτηνοτρόφου από τον Άγιο Νικόλαο είναι ότι δεν τσιγκουνεύτηκε καθόλου τα μέσα για να το πετύχει: Πιο συγκεκριμένα, έφερε πιστόλι για να καθαρίσει μεν τον καυγά σε μαγαζί διασκέδασης που είχε μπλέξει ο 20χρονος γιος του.

Το στόρι έχει ως εξής: Το βράδυ του περασμένου Σάββατο, ο γιος του κτηνοτρόφου τσακώθηκε με έναν συνομήλικό του. Μετά από σίγουρα βαθιά εσωτερική αναζήτηση, ο κτηνοτρόφος αποφάσισε ότι πρέπει να ασχοληθεί ο ίδιος με το θέμα, όπως και έκανε το επόμενο πρωί.

Πήρε λοιπόν το αυτοκίνητο και πήγε στη γειτονιά της άλλης οικογένειας, μαζί με πιστόλι 9 χιλιοστών. Όταν έφτασε στο σημείο που βρίσκεται το σπίτι των οχτρών, στάθηκε μπροστά στο τοπικό σχολείο και άρχισε να κάνει σκοποβολή με το σπίτι της οικογένειας του 20χρονου ανταγωνιστή του γιου του.

Η διαδικασία αυτή προκάλεσε το ομολογουμένως άγαρμπο ξύπνημα της 16χρονης κόρης της οικογένειας που μένει εκεί, η οποία έτρεξε στο παράθυρο για να διαπιστώσει ότι βρέθηκε ξαφνικά στο Σαράγεβο του 1994 – για την ακρίβεια μία σφαίρα πέτυχε τον καταψύκτη που βρισκόταν δίπλα της. Η 16χρονη βρισκόταν στο σπίτι μαζί με την 9χρονη αδερφή της, με αποτέλεσμα να μοιραστούν την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία.

Όπως είπε η μητέρα των παιδιών, η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα μαζί με τον σύζυγό της στην εκκλησία:

«Πρόκειται για θαύμα που το παιδί μου δε χτυπήθηκε από τις σφαίρες. Η κόρη μου ήταν στο παράθυρο και η σφαίρα σφηνώθηκε στον καταψύκτη, που ήταν ακριβώς δίπλα της.

Μόλις μάθαμε τι γινόταν στο σπίτι μας ήρθαμε αμέσως με τον σύζυγό μου. Είδα κι εγώ με τα μάτια μου τι είχε γίνει και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Λίγο αργότερα ήρθε σπίτι μας και η Αστυνομία.

Αυτό δεν είναι καθόλου λογικό. Και δε γίνεται να αντιμετωπίζεται έτσι μια ασήμαντη φασαρία που είχε δημιουργηθεί. Θα μπορούσε να είχε μιλήσει μαζί μας ή να είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία ώστε να καταγγείλει το οποιοδήποτε πρόβλημα είχε. Όχι να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να αρχίσει να πυροβολεί μικρά παιδιά. Δεν ήμουν μέσα στο σπίτι για να προστατεύσω τα παιδιά μου εκείνη την ώρα. Όταν το έμαθα, το σοκ μου ήταν μεγάλο.»

Μέχρι στιγμής, η ΕΛΑΣ έχει μαζέψει 5 κάλυκες, με τα ενθύμια της σκοποβολής να φαίνονται ξεκάθαρα:

Ο δε ψύχραιμος κτηνοτρόφος ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία και αναζητείται για να συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Best of internet