Quantcast
THE STREAM

Το μέχρι στιγμής πιο φιδραματικό επεισόδιο του μας χάρισε το GNTM

Οι υπεύθυνοι της εκπομπής αποφάσισαν ότι μία φωτογράφηση με (ζωντανά) φίδια είναι αυτό που χρειάζεται και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που έπρεπε


THE NEWSROOM · 8 Οκτωβρίου 2019

ΦΙΔΙΑ. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, ούτε βέβαια να φωνάξουμε τον ψεκασμένο Σερραίο φιδοκυνηγό για να καθαρίσει το GNTM. Γιατί οι υπεύθυνοι του Greece’s Next Top Model αποφάσισαν ότι μία φωτογράφηση με ζωντανά φίδια είναι αυτό που θα σπρώξει την ελληνική μόδα (και την εκπομπή που την εκπροσωπεί) στο επόμενο επίπεδο.

Το concept περιλάμβανε επίσης και ένα κοινωνικό μήνυμα: Ότι καλύτερα να έχεις ζωντανά φίδια πάνω σου παρά να φοράς το δέρμα των πεθαμένων. Ταυτόχρονα, ήταν και η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, οπότε τα φίδια μπορούσαν να χρησιμεύσουν και με έναν τρίτο τρόπο εκτός από τα είναι αξεσουάρ μόδας και πρέσβεις καλής θελήσεως του είδους τους.

Αυτό ακριβώς φάνηκε στην πορεία, όταν κάποιες παίκτριες κατάφεραν να ολοκληρώσουν χαλαρές την δοκιμασία, ενώ άλλες όπως η Σουζάνα έβαλαν τα κλάματα. Ομολογούμε ότι η όλη δοκιμασία είχε ένα touch που θυμίζει περισσότερο τον Κροκοδειλάκια παρά ένα reality με μοντέλα:

Η νικήτρια (στο θέαμα) της βραδιάς όμως ήταν η Μαρτίνα, η οποία τα πήγαινε μια χαρά, μέχρι που ένα από τα δύο φίδια αποφάσισε να μπει στο παντελόνι της.

Η αντίδρασή της προφανώς δοξάστηκε στα social media όπως της άξιζε:

Εκτός από το δράμα της Μαρτίνας όμως, μπορούμε να πούμε ότι το χτεσινό επεισόδιο είχε γενικώς την τιμητική του:

Gepostet von Kostas Papagiannopoulos am Montag, 7. Oktober 2019

Μπιφορ ιτ γουας κουλ

Gepostet von Giwrgos Tsagko am Dienstag, 8. Oktober 2019

ΛΕΙΠΕΙΣ

Gepostet von GNTM Memes am Montag, 7. Oktober 2019

Ελπίζουμε στην επόμενη εκπομπή να σκεφτούν υποβρύχια φωτογράφηση με καρχαρίες, η αλήθεια είναι ότι ένα πιο navy ύφος σε στυλ «Τα Σαγόνια του Καρχαρία» μπορεί να έχει πολύ potential.

Best of internet