Quantcast
THE STREAM

Άση Μπήλιου: «Η Thomas Cooke βάρεσε κανόνι γιατί ο Δίας ήταν στον Τοξότη»

Αφήστε τους οικονομολόγους να ψάχνονται, η Ελληνική αστρολογική επιστήμη καθάρισε για άλλη μία φορά


THE NEWSROOM · 7 Οκτωβρίου 2019

Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκαν για άλλη μία φορά οι Έλληνες αστρολόγοι και πιο συγκεκριμένα η Άση Μπήλιου. Την ίδια στιγμή που χιλιάδες δημοσιογράφοι, οικονομολόγοι, καθηγητές πανεπιστημίου και άλλοι αργόσχολοι παλεύουν να καταλάβουν πως γίνεται να τα τίναξε έτσι άδοξα η μεγάλη τουριστική εταιρεία Thomas Cook ενώ τα στελέχη της έδιναν τόσο μεγάλα πριμ στον εαυτό τους, η βετεράνος της αστρολογίας μας κέρασε μία ανάλυση τόσο αναλυτική και διαφωτιστική όσο την έχουμε ανάγκη.

Για να μην φρικάρετε από την αγωνία, το βασικό αίτιο της κατάρρευσης του βρετανικού κολοσσού είναι το ζώδιο του Τοξότη. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο αστρολόγοι απέδειξαν ότι όλα τα σημαντικά στάδια στη ζωή της εταιρείας, από την ίδρυση μέχρι το μεγάλο κανόνι, συνέβησαν με τον Δία να είναι στον Τοξότη.

Η δε διάλυση ήρθε όταν ο Δίας ήταν και σε ακριβές τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Σε κάθε περίπτωση, τώρα ξέρετε και αν θελήσετε ποτέ να ιδρύσετε κάποιο τουριστικό μεγαθήριο, θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να αποφύγετε.

Δείτε το βίντεο:

Τώρα άμα ο κόσμος αγνοήσει τα σοφά αυτά λόγια και κάνει του κεφαλιού του, η Άση δε φταίει, αυτή τα έχει πει.

Best of internet