Quantcast
THE STREAM

Μαζική επίθεση από κατουρήματα δέχονται τα ασανσέρ του Πύργου Ηλείας τον τελευταίο καιρό

Ελπίζουμε οι αρχές να καταφέρουν να εξιχνιάσουν το τρομερο αυτό μυστήριο των κατά συρροήν ουρήσεων


THE NEWSROOM · 3 Οκτωβρίου 2019

Ένα πραγματικό χρυσωρυχείο μυστηρίων είναι εσχάτως η εξωτική Ηλεία: Το μενού περιλαμβάνει μέχρι στιγμής από μυστικιστικές θυσίες οικόσιτων ζώων μέχρι γκραφίτι από αίμα στους τοίχους. Ακόμη κι αν η προέλευση των γκραφίτι τελικά εξιχνιάστηκε, ένα νέο σοκαριστικό στόρι έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα, με την τοποθεσία να είναι η πρωτεύουσα του νομού.

Η νέα απειλή που περιπλανιέται στα σκοτεινά δρομάκια του Πύργου Ηλείας είναι αυτή των κατά συρροή ουρητών. Όπως αναφέρει το πάντα έγκυρο ilialive, μία λαίλαπα (ή ίσως πλημμύρα, ορθότερα) από κατουρήματα έχει πλήξει τις εισόδους των πολυκατοικιών και τα ασανσέρ της πόλης, με ολέθριες (οκ, με μια δόση υπερβολής) συνέπειες για όσους πέσουν πάνω στα αποτελέσματα της δράσης τους. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τεχνική που χρησιμοποιούν οι δράστες: Πατάνε το κουμπί για τον τελευταίο όροφο, ώστε να έχουν χρόνο και κάλυψη – απόκρυψη για να κάνουν τη δουλειά τους.

Φυσικά υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία:

Ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αίτια αυτών των εξελίξεων: Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, οι δράστες είναι κατά βάση ηλικιωμένοι άνδρες, το φυσικό πρόβλημα των οποίων επιδεινώνεται αφενός επειδή δεν υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες στο κέντρο της πόλης. Αφετέρου, επειδή κάποιοι καταστηματάρχες αρνούνται να παραχωρήσουν τη χρήση της τουαλέτας τους, θεωρώντας ότι είναι μόνο για τους πελάτες.

Είναι η πρώτη φορά πάντως που μία αλυσίδα εγκλημάτων θα λυθεί με το να φτιαχτούν δημόσιες τουαλέτες, είναι σημαντικό να υπάρχει πρωτοπορία στη χώρα.

 

Best of internet