Quantcast
THE STREAM

Η ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη γίνεται ταινία και θα κάνει πρεμιέρα φέτος το Χάλοουιν

Κυκλοφόρησε ήδη το trailer της παραγωγής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τίτλο «Ορεινές Συμφωνίες»


THE NEWSROOM · 3 Οκτωβρίου 2019

Μπορεί η οικογένεια Μητσοτάκη να μην απέκτησε το περιζήτητο αυτό σύμβολο καταξίωσης που είναι το δικαίωμα να βαφτίσει έναν σταθμό Μετρό (με το όνομα του κουνιάδου του πρωθυπουργού, φυσικά), κατάφερε όμως να κάνει τα πρώτα της βήματα προς την βιομηχανία του θεάματος. Για την ακρίβεια, στο τέλος του μήνα η βασιλική πρωθυπουργική φαμίλια θα μας χαρίσει την πρώτη της ταινία, η οποία θα είναι (φυσικά) παραγωγή του Ιδρύματος «Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης».

Νομίζουμε ότι είναι σαφές το που οδηγούν όλα αυτά: Η ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του γνωστού πολιτικού και θεωρούμενου ως μεγαλύτερη μαύρη τρύπα γκαντεμιάς στο γαλαξία μας, πρόκειται να αναπαρασταθεί στη μεγάλη οθόνη με πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου, δηλαδή ακριβώς πάνω στην ώρα για τη φετινή γιορτή του Χαλοουίν που ως γνωστόν γιορτάζαμε και στο χωριό μας. O τίτλος της θα είναι το αρκετά αφηρημένο «Ορεινές Συμφωνίες».

Αυτή είναι η αφίσα της ταινίας:

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ιδρύματος:

«Λίγα χρόνια πριν τον θάνατό του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ρωτήθηκε ποια από αυτά που κατάφερε να κάνει στα εβδομήντα χρόνια ενεργής παρουσίας του στον δημόσιο βίο, θεωρούσε ο ίδιος, με την απόσταση του χρόνου πλέον, πιο σημαντικά. Οι απαντήσεις του εμπνέουν την ταινία Ορεινές Συμφωνίες που παρουσιάζει το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης.

Μια ταινία για τον άνθρωπο πίσω από τον πολιτικό, που με τις απόψεις, τις επιλογές και κυρίως την στάση του αγαπήθηκε, αλλά και αμφισβητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλο σύγχρονο πολιτικό στη χώρα μας.»

 

Το δε trailer ξεκινά με σπικάζ από Ντόρα Μπακογιάννη (δυστυχώς χωρίς σσσσσοκολατάκι), ενώ το thumbnail του, προς γενική έκπληξη περιλαμβάνει και τον νυν πρωθυπουργό. Δείτε το:

Ο ενθουσιασμός του κοινού προδιαγράφεται μεγάλος, αν κρίνουμε από τα σχόλια του κοινού:

Ήρθε επιτέλους η στιγμή να ασχοληθεί και με τη ζωή των απλών, καθημερινών ανθρώπων το ελληνικό σινεμά.

Best of internet