Quantcast
THE STREAM

Ζούμε τη φάση που εκατοντάδες έφτασαν έξω από την Area 51 για να σώσουν τον ΕΤ τον εξωγήινο

Έφτασε η ώρα για να απελευθερωθούν οι εξωγήινοι από την φυλακή που τους κρατούν και όλο αυτό λόγω ενός event στο Facebook


THE NEWSROOM · 20 Σεπτεμβρίου 2019

Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει η πραγματικότητα να γίνεται memes. Αυτό που θα πρέπει να συνηθίσουμε από εδώ και στο εξής είναι να γίνονται τα memes πραγματικότητα, αν κρίνουμε από την μαζική (αν αναίμακτη) επίθεση που δέχεται η ίσως πιο διάσημη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ: Μία απόρρητη στρατιωτική βάση εντός του Πεδίου Εκπαίδευσης και Δοκιμών της Νεβάδα (το οποίο με τη σειρά του ανήκει στην αχανή αεροπορική βάση Nellis) ονόματι Αεροδρόμιο Homey, κατά κόσμον γνωστό ως Area 51.

Ναι αγαπητές φίλες και φίλοι, αυτό το μέρος με τους εξωγήινους. Εδώ και αρκετές δεκαετίες, η μυστικοπαθής στρατιωτική βάση έχει ταυτιστεί στην ποπ κουλτούρα με το μέρος όπου η κυβέρνηση των ΗΠΑ φυλάει όλα τα μυστικά της που έχουν να κάνουν με εξωγήινους και το ότι δεν αφήνουν κανέναν να μπει μέσα καθώς φυλάσσεται αυστηρότατα προφανώς δεν βοηθάει καθόλου με την καχυποψία του κόσμου.

Θα μπορούσε βέβαια να παραμένει στην αιωνιότητα ένα απόκρυφο μέρος στη μέση του πουθενά, αν ένας χρήστης του Facebook δεν είχε αποφασίσει στις 27 Ιουνίου να φτιάξει ένα event ονόματι «Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us (Κάντε έφοδο στην περιοχή 51, δεν μπορούν να μας σταματήσουν όλους)» με ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου. Ο Matty Roberts το δημιούργησε μεν για πλάκα, όμως εκατομμύρια άνθρωποι έδωσαν το going ή το interested τους.

Μέσω αυτής της διαδικασίας, μία σκέψη γεννήθηκε στα μυαλά αμέτρητων ανθρώπων: Κι αν το κόλπο όντως δουλέψει;

Πράγματι, η πιθανότητα ο στρατός να αρχίσει να σκοτώνει εκατοντάδες ή χιλιάδες ανθρώπους (αν και η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν το Γενάρη) κρίθηκε ως πολύ μικρή. Έτσι, πέρα από μουσικά φεστιβάλ και άλλα εμπορικά event που διοργανώθηκαν στην γύρω περιοχή, κάποιες εκατοντάδες ανθρώπων ξεκίνησαν για να κάνουν πράξη έφοδο στην ίδια την περιοχή 51, παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις της Αεροπορίας των ΗΠΑ και περίπου των πάντων.

Και τα κατάφεραν, αγαπητές φίλες και φίλοι, εννοώντας πάντα ότι πέτυχαν να φτάσουν ως τις πύλες, καθώς η βάση συνεχίζει να φυλάσσεται. Αυτή τη στιγμή, λίγες εκατοντάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί ειρηνικά γύρω από τις πύλες με διάφορα πλακάτ και πανό, τα οποία μεταξύ των άλλων καλούν την κυβέρνηση να απελευθερώσει τον ΕΤ. Ναι, αυτόν από την ταινία.

Για την ακρίβεια, κάποιοι έκαναν κυριολεκτική έφοδο:

Δείτε και μόνοι σας:

Ζούμε σε μία υπέροχη εποχή φίλες και φίλοι, απλά δυσκολευόμαστε να το κατανοήσουμε.

Best of internet