Quantcast
THE STREAM

ΗΠΑ: 19χρονη πάει να κάψει τα γράμματα του πρώην της, βάζει φωτιά στο διαμέρισμα

Είναι γεγονός από την άλλη ότι πέτυχε και με το παραπάνω τον σκοπό της


THE NEWSROOM · 20 Σεπτεμβρίου 2019

Λίγο πιο δραματικά από όσο θα ήθελε εξελίχθηκε η προσπάθεια μιας 19χρονης Αμερικανίδας να ξεφορτωθεί κάποια αναμνηστικά από τον πρώην της, παρότι το σκηνικό που είχε σχεδιάσει ήταν έτσι κι αλλιώς αρκετά δραματικό. Ο στόχος της 19χρονης Ariauna Lillard από το Λίνκολν της Νεμπράσκα ήταν να κάψει τις ερωτικές επιστολές του πρώην της, όμως εκεί και πέρα πήγαν όλα στραβά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας 17/9: Σύμφωνα με την αστυνομία, η 19χρονη Lillard θέλησε να χρησιμοποιήσει έναν πυρσό βουτανίου για να κάψει τα γράμματα. Αυτό ήταν ήδη κάπως υπερβολικό, αλλά η φάση κορυφώθηκε με την απόφαση να αφήσει τα γράμματα, τα οποία έδειχναν να μην έχουν πάρει φωτιά. σε ένα χαλί στο πάτωμα και να πάει σε ένα άλλο δωμάτιο για να ρίξει έναν υπνάκο.

Δυστυχώς (για το διαμέρισμα κυρίως), τα γράμματα είχαν ήδη καρβουνιάσει. Όταν ξύπνησε από τον ήχο ενός ανιχνευτή καπνού, ανακάλυψε ότι πέτυχε να κάψει όχι μόνο τα γράμματα, αλλά και ένα μέρος του σπιτιού της.

Η κατάσταση ευτυχώς δεν έγινε επικίνδυνη, καθώς οι πυροσβέστες έφτασαν έγκαιρα στην πολυκατοικία και έσβησαν τη φωτιά. Τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν ζημιές αξίας 4000 δολαρίων, αλλά και την Lillard να κατηγορείται για εμπρησμό εξ’ αμελείας.

Στην επόμενη σχέση πάντως η Lillard λογικά θα στέλνει μόνο email, έτσι για να είναι σίγουρη.

(πηγή)

Best of internet