Quantcast
THE STREAM

Ο Γιώργος Παπαδάκης που γκρεμίζεται από την καρέκλα του είμαστε εμείς κάθε Παρασκευή πρωί

Ευτυχώς είχε δίπλα του τον Κυριάκο Βελόπουλο για να τον βοηθήσει με τις κατάλληλες κεραλειφές


THE NEWSROOM · 20 Σεπτεμβρίου 2019

Προφητικό αποδείχτηκε τελικά το συγκεντρωτικό αφιέρωμα της ιστοσελίδας που διαβάζετε στις τούμπες που συνέβησαν live on camera. Ο πρωταγωνιστής της σημερινής φιγούρας όμως δεν ήταν όποιος κι όποιος: Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης ήταν αυτός που έφυγε από την καρέκλα του κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που ο παρουσιαστής τεντώθηκε από την καρέκλα του για να πιάσει ένα κινητό. Ελπίζουμε να μη χτύπησε, παρότι ανησυχούμε διότι η πρώτη ένδειξη που έδωσε ήταν αυτό εδώ το φοβερά δραματικό στιγμιότυπο:

Δείτε το βίντεο:

Το καλό είναι ότι μαζί του εκείνη την ώρα βρισκόταν ο γνωστός χριστιανοβιομήχανος Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος σίγουρα μπορεί να του προμηθεύσει την κατάλληλη κεραλειφή. Εκτός από την Νέμεση των πολύ ναζιστών, στο στούντιο βρισκόταν και ο φρέσκος βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος αγνοώντας τα όσα έλεγε χτες, το έριχνε έξω πίνοντας τεράστιες ποσότητες από το νέκταρ των μεγιστάνων:

Ο γνωστός παρουσιαστής πάντως πρόλαβε ήδη να βγάλει ζωντανά διάγγελμα επί του θέματος, όπου αποκάλυψε στο λαό ότι ο ΑΝΤ1 τον σαμποτάρει:

Ο ισχυρισμός του περί σαμποτάζ πάντως φαίνεται να έχει βάση, καθότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπαδάκης πέφτει από την καρέκλα του χωρίς να έχει συμβεί κάτι συνταρακτικό:

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι έχει υπάρξει το πρώτο διεξοδικό video Αλμανάκ για τούμπες ζωντανά στον αέρα:

 

Best of internet