Quantcast
THE STREAM

«Άσχετοι στο FBI, να μάθουν μπαλίτσα από την ΕΛΑΣ» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν το βλέπει καθόλου καλά το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών ο βουλευτής της ΝΔ, έτσι όπως πάει


THE NEWSROOM · 19 Σεπτεμβρίου 2019

Στα πατώματα έχουν πέσει λογικά και οι 35 περίπου χιλιάδες υπάλληλοι του FBI, από τον διευθυντή μέχρι τους κλητήρες, μετά τη σημερινή ισοπεδωτική κριτική που δέχτηκαν από ένα άτομο – πυλώνα της διεθνούς πολιτικής σκηνής. Αυτός είναι ο τιτάνας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξέφρασε την πλήρη απογοήτευση του με την κατάσταση της θρυλικής υπηρεσίας ασφαλείας των ΗΠΑ, που κάποτε κατάφερε να μαζέψει ένα φάκελο με βρωμιές για τη μισή περίπου υφήλιο.

Πως φτάσαμε όμως σε αυτή τη θλιβερή για τους περίφημους Ομοσπονδιακούς κατάσταση; Η στιγμή που ο Άδωνις Γεωργιάδης αποφάσισε να δικάσει το FBI ήταν όταν εξέτασε τις έρευνες που έχουν κάνει για την υπόθεση Novartis, για την οποία έχει αναφερθεί και το δικό του όνομα – αν και σε αυτό καθαυτό το δικαστικό μέτωπο δεν υπάρχει ακόμη καμία κατάληξη, αν δηλαδή υπάρξει και ποτέ.

Για την ακρίβεια, το όνομα του Άδωνι αναφέρεται σε έγγραφα που διαβίβασε στην εισαγγελέα διαφθοράς το ίδιο το FBI, με την υποσημείωση ότι πρόκειται για πληροφόρηση και όχι για τελικό συμπέρασμα, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι δεν αναφέρεται και κάτι για χρηματισμό στο συγκεκριμένο έγγραφο.

Με καθαρά επιστημονικά κριτήρια, ο Άδωνις κατέληξε λοιπόν ότι οι Αμερικανοί είναι άχρηστοι και δεν μπορούν να κάνουν έρευνες. Δεν έμεινε όμως εκεί όταν μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 18/9 στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε επίσης βοηθητικά ότι τουλάχιστον υπάρχει η ΕΛΑΣ για να μάθουν μπαλίτσα τα στελέχη του FBI.

Όπως είπε:

«Από την ποιότητα των ερευνών που διαβάζω για τη Novartis και το FBI έχω χάσει πάσα ιδέα για το FBI. Μάλλον πρέπει να μάθουν από την ελληνική αστυνομία πώς γίνονται οι δουλειές, γιατί δεν τους βλέπω καλά.»

Δείτε το βίντεο:

Νωρίτερα είχε προσθέσει επίσης το πιο συνολικό, αν και πιο ξενέρωτο ομολογουμένως σχόλιο για την υπόθεση Novartis:

«Για να πούμε για σκάνδαλο Novartis θα πρέπει να υπάρξει μια καταδικαστική απόφαση. Δεν γνωρίζω η Novartis να έκανε κάτι διαφορετικό από τις άλλες εταιρείες.

Όσο ήταν σκάνδαλο ο τρόπος που οι άλλες εταιρείες μέσω των ιατρικών επισκεπτών, των συνεδρίων και των διαφημίσεων, κατάφεραν να πετύχουν μεγαλύτερη συνταγογράφηση των προϊόντων τους, κατά τον ίδιο τρόπο το έκανε η Novartis. Μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι που να έκανε η Novartis περισσότερο από τις άλλες εταιρείες.»

Η φυσική εξέλιξη μετά από το δίκασμα που έφαγε τo FBI είναι να ξαναγραφτεί κάθε ταινία και σειρά όπου πρωταγωνιστούν οι πράκτορές του, αλλά στη θέση τους να μπουν οι αγαπημένοι μας Μπαλούρδοι.

Best of internet