Quantcast
THE STREAM

ΗΠΑ: Περιστέρι κουτσουλάει βουλευτή την ώρα που μιλά για κουτσουλιές περιστεριών

Πρόκειται για ένα τρομερό πρόβλημα, όπως απέδειξε με την αυτοθυσία του ένας τοπικός πολιτικός του Σικάγο


THE NEWSROOM · 18 Σεπτεμβρίου 2019

Με τον λάθος αντίπαλο φαίνεται πως τα έβαλε ένας Αμερικανός πολιτικός, με το σφάλμα του να αναδεικνύεται μάλιστα ζωντανά στον αέρα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του με το δίκτυο CBS. Ο Jaime Andrade, αντιπρόσωπος με τους Δημοκρατικούς στη Βουλή των Αντιπροσώπων της πολιτείας Ιλινόι, μιλούσε εκείνη την ώρα για το τρομερό πρόβλημα που αποτελούν για μια στάση της Συγκοινωνιακής Αρχής του Σικάγο (Chicago Transit Authority – CTA) οι κουτσουλιές των περιστεριών, όταν ξαφνικά ανακάλυψε ότι έμπλεξε κάπου που δεν έπρεπε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Andrade μιλούσε με την δημοσιογράφο Lauren Victory για την ιδιαίτερα άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκεται η στάση τρένου Irving Park, η οποία είναι γνωστή ως η στάση «κουτσουλιές περιστεριών». Αυτό αποδεικνύεται εύκολα κοιτώντας τα πεζοδρόμια δίπλα στην στάση, τα οποία είναι γεμάτα από σκατά πουλιών και πούπουλα.

Ο Andrade προσπαθεί εδώ και καιρό να αλλάξει αυτή την κατάσταση, έχοντας μεταξύ άλλων σκοπό να προτείνει την εγκατάσταση μίας μάνικας από την CTA στο σταθμό. Προφανώς δεν είχε υπολογίσει την αντίδραση των περιστεριών, η οποία έγινε μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Έτσι, την ώρα που μιλούσε με την δημοσιογράφο για το πρόβλημα, ο Andrade έπιασε ξαφνικά το πάνω μέρος του κεφαλιού του και είπε «νομίζω ότι μόλις πέτυχαν». Αξίζει να σημειωθεί η φοβερή ψυχραιμία του πολιτικού, με το δεδομένο ότι ένα περιστέρι τον κουτσούλησε on camera – ίσως αυτό το περιστέρι να ήταν κάποια προφητεία ότι προορίζεται για μεγάλα πράγματα.

Δείτε το βίντεο:

Η ίδια η δημοσιογράφος σχολίασε με έναν ελαφρά πικραμένο τρόπο ότι από όλες τις αποκλειστικότητές της, η πρώτη που αναμεταδόθηκε από όλα τα μέσα είναι μία που αφορά σκατά περιστεριών:

Ό,τι σου φέρει η μοίρα καλό είναι θα λέγαμε εμείς, αν δεν είναι κουτσουλιά ζωντανά στον αέρα.

(πηγή)

Best of internet