Quantcast
THE STREAM

Με απομεινάρια ζώων που πετάχτηκαν στο δάσος του Καϊάφα συνεχίζεται το True Detective: Ηλεία

Την πρώτη της μαζική θυσία για τον 21ο αιώνα έκανε κάποια ως τώρα άγνωστη παγανιστική σέκτα της Ηλείας


THE NEWSROOM · 17 Σεπτεμβρίου 2019

Ακατάπαυστα συνεχίζονται τα True Detective σκηνικά στην Ηλεία, αν και τα πρώτα δείγματα αποδείχτηκαν τελικά πολύ πιο κοινότοπα από τα γκραφίτι κάποιων διψασμένων για αίμα πιστών του Σατανά που πολύς κόσμος φαντασιώθηκε. Σε κάθε περίπτωση, ο αγαπημένος μας νομός σε αυτή τη χώρα έχει ακόμη πολλά πραγματάκια να δώσει, όπως μαρτυρούν τα brutal death metal ευρήματα που κατέγραψε το τοπικό μέσο ilialive.gr σε ένα πασίγνωστο δάσος της περιοχής.

Πρόκειται φυσικά για το πανέμορφο δάσος του Καϊάφα, το οποίο όπως φαίνεται όχι μόνο επιβίωσε από τις πυρκαγιές που το απειλούν κάθε τόσο, αλλά φιλοξενεί πλέον και μια υπολογίσιμη σέκτα παγανιστών. Η εν λόγω σέκτα μάλιστα φαίνεται πως έχει σπιτωθεί άψογα στη δασική έκταση, καθώς αυτή προστατεύεται από τη συνθήκη Natura, η οποία μπορεί να κρατήσει μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα.

Έτσι, η παγανιστική αυτή σέχτα έχει ήδη ξεκινήσει τις μυστικιστικές τελετές της, και η πρώτη από αυτές φαίνεται να ήταν κάποια θυσία ζώων – πιθανώς γουρουνιών. Η ίδια η τελετουργική σφαγή δεν έχει αποθανατιστεί κάπου, βρέθηκαν όμως μαζικά τα απομεινάρια της μέσα στο πευκοδάσος: Δέρματα, κόκκαλα και άλλα μέρη από ζώα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, είναι ολοφάνερο ότι όλο αυτό το φορτίο από ζωικά υπολείμματα έχει προέλθει από τη δράση παγανιστών. Στην Ελλάδα μας θα ήταν άλλωστε αδύνατον κάποιος απλά να έσφαξε μερικά ζώα και να πέταξε ότι απέμεινε στο δάσος, η ρίψη σκουπιδιών στις προστατευόμενες περιβαλλοντικές ζώνες είναι κάτι έξω από την κουλτούρα μας σαν χώρα.

Αν μη τι άλλο τώρα που υπάρχει πια μία σέχτα που κάνει θυσίες, μπορεί να γυριστεί και το Πελοποννησιακό Midsommar.

Best of internet