Quantcast
THE STREAM

Ηλεία: Έκοψε το χέρι του και έγραψε συνθήματα με το αίμα στον τοίχο

Δεν πρόκειται να βρεθεί στο ΗΒΟ ο αγαπημένος μας νομός της Δυτικής Ελλάδας πάντως


THE NEWSROOM · 13 Σεπτεμβρίου 2019

Δε θα καταλήξει στο HBO τελικά το σενάριο του πρώτου True Detective με setting την Ηλεία, ούτε είναι πραγματικότητα το πρώτο real life θρίλερ με σατανιστές από την εποχή του Ασημάκη Κατσούλα αγαπητές φίλες και φίλοι. Αν δεν έχετε ιδέα για τι πράγμα μιλάμε, τότε προφανώς αγνοείτε την υπόθεση των γκραφίτι από αίμα που άγχωσε για λίγες μέρες τον Πύργο.

Το στόρι έχει ως εξής: Ο πανικός ξεκίνησε τη Δευτέρα, όταν κάτοικος ανακάλυψε κάποια (πιο) περίεργα πράγματα έξω από το χώρο του ΚΑΠΗ Πύργου, στο σημείο όπου στεγάζεται και η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας. Τα αλλόκοτα αυτά ευρήματα ήταν γκραφίτι από αίμα σε πόρτες και τοίχους και κηλίδες αίματος στα σκαλοπάτια, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί αμέσως η Αστυνομία.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας έψαξαν την περιοχή για στοιχεία και τα νοσοκομεία και τους γιατρούς για να ελέγξουν αν μεταφέρθηκε πρόσφατα κάποιος μαχαιρωμένος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα τους αφορούσε προσωπικά, μιας και ο σατανιστής γκραφιτάς (ή κάτι τέτοιο) είχε χρησιμοποιήσει αίμα για να γράψει 1312, που σημαίνει ACAB, που με τη σειρά του μεταφράζεται στο λυρικό Όλοι Οι Μπάτσοι Είναι Μπάσταρδοι.

Δείτε τα γκραφίτι:

Προς γενική έκπληξη, η απάντηση στο αίνιγμα του Πύργου δεν ήταν κάποιος παγανιστής και επίδοξος κατά συρροήν δολοφόνος αστυνομικών, αλλά ένας 22χρονος με ψυχολογικά προβλήματα που μένει σε χωριό του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Το αίμα στους τοίχους ήταν μάλιστα το δικό του, καθώς ξεκίνησε να ζωγραφίζει αφού αυτοτραυματίστηκε και το αίμα του άρχισε να τρέχει. Προκάλεσε μάλιστα και νέο τραύμα στον εαυτό του για να συνεχίσει τη ζωγραφική.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ilialive, η οικογένεια του ζήτησε ψυχιατρική γνωμάτευση. Οι αστυνομικοί πάντως δεν πτοήθηκαν και αφού έλυσαν την φοβερή υπόθεση, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Δεν πτοούμαστε ούτε εμείς πάντως, μπορεί να μην υπάρχει ακόμη σχέση Ηλείας με HBO και True Detective, υπάρχει όμως σχέση Ηλείας με Netflix και Stranger Things:

 

Best of internet