Quantcast
THE STREAM

Χαϊδάρι: «Παίρνω κόκα γιατί με βοηθά στο σεξ» δήλωσε 15χρονος στην Αστυνομία

Τον πιο thug 15χρονο της επικράτειας μάλλον διαθέτει το εξωτικό προάστιο των δυτικών προαστίων


THE NEWSROOM · 13 Σεπτεμβρίου 2019

Μπορεί κάποια ζώα να μην τους πιστεύανε, όμως όπως προκύπτει από αυτή την διδακτική ιστορία από τα όμορφα δυτικά προάστια, η ελληνική trap αντλεί από τη ζωή τα θέματά της. Η αλήθεια είναι πως η εν λόγω είδηση που έρχεται από το Χαϊδάρι δεν έχει να κάνει με shooters, μοντέλα, σαμπάνιες και chains που κάνουν χιλιάρικα, παραμένει παρ’όλα αυτά αρκετά εντυπωσιακή – κι ας αρχίσουν όλοι οι πουριτανοί να γκρινιάζουν για το που πάει η νεολαία μας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει λοιπόν το τοπικό μέσο xaidarisimera.gr, όλα ξεκίνησαν από έναν τυπικό έλεγχο από τους αστυνομικούς του ΑΤ Χαϊδαρίου, όταν αυτοί συνέλαβαν έναν 15χρονο, κάτοικο της περιοχής για κατοχή ναρκωτικών. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι δε βρήκαν πάνω του λίγο χασίς ή μια μικροποσότητα από τα drugs που παίρνουν οι πληβείοι (πόσο μάλλον οι πιτσιρικάδες), αλλά μερικά γραμμάρια κόκας.

Αυτό προβλημάτισε τους αστυνομικούς, οι οποίοι ασφαλώς ετοιμάζονταν να κάνουν κήρυγμα σε κανένα παιδάκι και έπεσαν πάνω στον λύκο της Γουόλ Στριτ. Η φάση όμως κορυφώθηκε όταν τον ρώτησαν τι παίζει με την πάρτη του και πως ακριβώς έχει μπλεχτεί με κόκες ως 15χρονος.

Η απάντηση του ήταν ακόμη πιο Wolf of Wall Street, αν γίνεται:

«Την παίρνω γιατί με βοηθάει στο σεξ.»

Άμα σε δύο τρία χρόνια ακούσετε για κάποιο ανερχόμενο αστέρι της Capital Music με καταγωγή από Χαϊδάρι, θα ξέρετε με τι έχετε να κάνετε.

 

Best of internet