Quantcast
THE STREAM

Την πραγματική τοποθεσία της στροφάρας του Γιώργη ανακάλυψε το Ελληνικό ίντερνετ

Ο τόπος προσκυνήματος για κάθε οδηγό που σέβεται τον εαυτό του έχει πλέον συντεταγμένες στο Google Maps


THE NEWSROOM · 12 Σεπτεμβρίου 2019

Τα πάντα μπορεί να κάνει η ατελείωτη νοητική ενέργεια που έχει απελευθερώσει το ίντερνετ, αγαπητές φίλες και φίλοι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για το ελληνικό ίντερνετ και πιο συγκεκριμένα μια ακατονόμαστη πλην σπουδαία γωνιά του, η οποία πέτυχε ένα σπουδαίο κατόρθωμα: Όχι όμως τη θεραπεία του AIDS, την επίλυση της εικασίας του Γκόλντμπαχ ή να βρει ποιος ήταν τελικά ο Ζόντιακ, αλλά κάτι ίσως ακόμη σπουδαιότερο.

Πιο συγκεκριμένα, ανακάλυψαν την τοποθεσία της πιο famous στροφής της τελευταίας δεκαετίας. Πιο συγκεκριμένα, της στροφής όπου οδήγησε ο διάσημος πλέον Γιώργης:

Τα ανάμεικτα αποτελέσματα της οδήγησης του Γιώργη μπορεί να μην αγαπήθηκαν από την Τροχαία, αγαπήθηκαν από το Ίντερνετ όμως και αυτό δεν είναι και λίγο:

Για τους αληθινούς λάτρεις της στροφάρας όμως, το να βλέπουν απλά το βίντεο δεν ήταν αρκετό. Έπρεπε να εντοπίσουν και την ίδια τη στροφή προκειμένου να της αποτίσουν τους φόρους τιμής που της αξίζουν.

Και αυτό ακριβώς έγινε, όπως επιβεβαιώνεται αυτή εδώ η εικόνα από Google Maps:

από το χρήστη Γιώργο Μπαρακάκη

Παρότι η οπτική γωνία διαφέρει ελαφρά, είναι σαφές ότι πρόκειται για τη στροφή της καρδιάς μας. H οποία προφανώς και θα βρισκόταν στον τόπο που περισσότερο από όλους τιμά την οδήγηση που δόξασε ο Γιώργης.

Την Κρήτη:

Όπως βλέπετε, η ομοιότητα είναι σαφής:

Από ψηλά βέβαια φαίνεται ακόμα πιο όμορφη:

Η αντίθετη οπτική γωνία:

Και φυσικά μία της ευρύτερης περιοχής:

Υπάρχουν εδώ πέρα δύο πολύ αξιοσημείωτα στοιχεία που αξίζουν διερεύνησης, όπως τόνισαν οι σχολιαστές κάτω από την αρχική δημοσίευση. Πρώτον, υπάρχουν ακόμη στο οδόστρωμα σημάδια από λάδια, τα οποία θα μπορούσαν να είναι τα αυθεντικά που άφησε πίσω του ο Γιώργης.

Ο Γιώργης βέβαια δεν άφησε πίσω του μόνο λάδια, αλλά και την επιρροή του σε κάθε είδους βίντεο με τιμόνι:

Δεύτερον, επιβάλλεται να σημειωθεί επίσης ότι από το 2008 περίπου που δημοσιεύτηκε πρώτη φορά αυτό το βίντεο, έχει προστεθεί στο σημείο αυτό μεταλλική μπάρα. Αν επιβεβαιωθεί ποτέ ότι η δημοσιότητα του ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΗ ήταν αυτή που έφερε και τη μπάρα, τότε θα μπορούμε να πλέον να λέμε ότι το *λογοκριμένο όνομα group στο Facebook* έκανε έργα, το οποίο είναι από μόνο του ένα σπουδαίο γεγονός.

Εμείς από τη μεριά μας σίγουρα στηρίζουμε το να γίνει η τοποθεσία μνημείο της UNESCO όπως πρότειναν άλλοι χρήστες στα σχόλια, αυτό που ίσως θα ήταν καλό να μη γίνει είναι να αρχίσει ο κόσμος τα Facebook Live στην περιοχή – ένα βίντεο νομίζουμε πως είναι αρκετό.

Best of internet