THE STREAM

Ο Τάσος Ποτσέπης ίσως γίνει ένας από τους 1500 νέους ειδικούς φρουρούς της ΕΛΑΣ

Βρέθηκε η δημόσια υπηρεσία που θα αγκαλιάσει το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει αυτή η χώρα από την εποχή του Φίλιππου Δάρλα


THE NEWSROOM · 10 Σεπτεμβρίου 2019

Μία σταδιοδρομία αντάξια της πληθωρικής προσωπικότητάς του βρήκε ο Αναστάσιος Ποτσέπης, κατά κόσμον «Αγάπη Μόνο». Παρότι τον είδαμε το Φεβρουάριο να πηδάει για το σταυρό βγάζοντας τις γνώριμες άναρθρες κραυγές του (οι οποίες υποδεικνύουν ότι τουλάχιστον είναι καλά στην υγεία του), ο νεαρός αυτός ανθός της νεολαίας μας είχε εξαφανιστεί σε ένα βαθμό τώρα τελευταία από τότε που μας τον σύστησε ο έτερος γίγαντας Μάρκος Σεφερλής, προκαλώντας άγχος στους δισεκατομμύρια θαυμαστές που δε θέλουν άλλο πράγμα στη ζωή τους από το να το βλέπουν να φιλάει τα αξιοθαύμαστα μπράτσα του και να κάνει random πους απς.

Ο λεβέντης Αναστάσιος έχει να επιδείξει φυσικά και μια πνευματικότητα:

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ 💙🇬🇷 Η ΓΑΛΗΝΗ ΗΡΕΜΙΑ & ΧΑΡΑ Π ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ…

Gepostet von Τάσος Ποτσέπης am Freitag, 6. September 2019

Από την άλλη βέβαια, για λίγο είχαμε πιστέψει ότι αποφάσισε να κάνει διδακτορικό στην Ηπειρωτική φιλοσοφία, ή κάτι τέτοιο:

Όχι, κυρίες και κύριοι, η πραγματικότητα είναι ακόμη καλύτερα. Παρότι πολλοί haters τον απέρριψαν, βρέθηκε ένας θεσμός – πραγματικός του ελληνικού κράτους, ο οποίος να είναι ταυτόχρονα αρκετά ακομπλεξάριστος και αρκετά διορατικός για να αγκαλιάσει το άφθονο potential του Ποτσέπη και της αγάπης του.

Ο εν λόγω θεσμός είναι φυσικά η αγαπημένη μας Ελληνική Αστυνομία, στην μεγάλη οικογένεια της οποίας θα ανήκει από εδώ και πέρα ο Ποτσέπης. Ο νεαρός πρωταθλητής (δεν έχει σημασία σε ποιο σπορ) πέτυχε στις εξετάσεις της ΕΛΑΣ και είναι σε καλό δρόμο για να γίνει ένας από τους 1500 Ειδικούς Φρουρούς που θα προσληφθούν. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βρεθεί σε διάφορα αξιοζήλευτα πόστα, από το να φυλάει την πρεσβεία της Ονδούρας μέχρι το να γίνει μέλος της ομάδας Δέλτα, η οποία πιθανώς κρατάει και το ρεκόρ για το κατά κεφαλήν ξύλο που έριξε σε διαδηλωτές στην σύντομη ζωή της.

Η πρόσληψη δεν έχει λήξει βέβαια – θα πρέπει επίσης να περάσει τις αθλητικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες, αν και είμαστε σίγουροι πως τις καταφέρει και τις δύο – ειδικά στις ψυχοτεχνικές θα διαπρέψει. Όπως μπορείτε να δείτε από τον σχετικό πίνακα:

Ο ίδιος επιβεβαίωσε την είδηση με μια ανακοίνωση 100% του στυλ του:

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΧΑΡΑ & ΕΥΓΝΟΜΩΣΥΝΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ…

Gepostet von Τάσος Ποτσέπης am Sonntag, 8. September 2019

Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο μέσος διαδηλωτής θα ενθουσιαστεί που θα έχει την επιλογή να τον αγκαλιάσει ένας Τάσος Ποτσέπης που θα ουρλιάζει «αγάπη μόνο» πέρα από την συμβατική μεταχείριση από την ΕΛΑΣ, μπορεί και όχι δηλαδή, προχωράμε.

Best of internet