THE STREAM

O Γιώργος Τσαλίκης θα παντρεύει τον λαό στους πολιτικούς γάμους του Περιστερίου

Μία αρκετά σπέσιαλ αρμοδιότητα πήρε ο νέος δημοτικός σύμβουλος του Ανδρέα Παχατουρίδη


THE NEWSROOM · 5 Σεπτεμβρίου 2019

Έχουμε αναφερθεί εκτενώς στο παρελθόν στην μεγάλη μεταγραφή του Δήμου Περιστερίου, στα πλαίσια του εκλογικού θριάμβου του περίπου ισόβιου δημάρχου της περιοχής, Ανδρέα Παχατουρίδη. Μιλάμε φυσικά για τον γνωστό οπερατικό τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος όχι μόνο εξελέγη δημοτικός σύμβουλος, αλλά βγήκε και δεύτερος σε σταυρούς όχι κι άσχημα για μια περιοχή με πληθυσμό μεγαλύτερο από κάμποσα μικρά (οκ, πολύ μικρά) κράτη.

View this post on Instagram

Καλό μήνα 👍!!! Μετά από μια καταπληκτική βραδιά στο νησί @4711wonderplace , διακτινίστικα στο Περιστέρι όπου είχαμε την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου . Καινούργιες εμπειρίες, ώρα για πολλή δουλειά για τον πιο δυνατό , μεγάλο και υπέροχο δήμο της χώρας με αρχηγό τον καλύτερο ! @andreas_pachatouridis Πρωί – βράδυ , όλα τα καταφέρνουμε με πίστη , πείσμα και θέληση !! Τα λέμε το βράδυ Μύκονο στο γνωστό μας party 🙌👍😍 #newbeginning #workhard #partymore #peristeri

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Σε αντίθεση με άλλους όμως, όπως ο Αλέξης Γεωργούλης που παραιτήθηκε μετά από κάμποσες κοπάνες από το δημοτικό συμβούλιο, ο Γιώργος Τσαλίκης έχει ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος και ετοιμάζεται να αναλάβει δράση. Το ενδιαφέρον εδώ εδώ είναι οι ειδικές τους αρμοδιότητες: Όπως έγραψε στο Instagram, μία και ίσως η σημαντικότερη από αυτές θα είναι να παντρεύει τους άπιστους συμπολίτες μας που θέλουν να κάνουν πολιτικό γάμο.

Αυτό είναι ομολογουμένως μια διαφορά κουλτούρας αγαπητές φίλες και φίλοι: Εκεί που ο δήμαρχος Χίου ξαποστέλνει τους πολιτικούς γάμους σε κάθε ξεχασμένη γωνία του νησιού, ο Δήμος Περιστερίου τους παρέχει ολόκληρο Γιώργο Τσαλίκη για να τους διεκπεραιώσει.

Ο ίδιος το ανέφερε σε story:

 

Όπως έγραψε σε άλλη ανάρτηση στο Instagram:

«Ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή μου ξεκινάει. Μαζί με την αγάπη μου για τη μουσική που μετράει 20 χρόνια τώρα και συνεχίζεται δυναμικά σε εντατικούς ρυθμούς , ξεκινάει μια καινούργια πορεία .Μια πορεία δίπλα στον πιο πετυχημένο Δήμαρχο αυτής της χώρας με την πιο δυνατή ομάδα ! Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αντιδήμαρχος Κέντρων Φιλίας (για την τρίτη ηλικία).

Δυο πολύ σημαντικοί τομείς , γεμάτοι δημιουργία και ευαισθησία . Αισθάνομαι μεγάλη τιμή , και ευθύνη ..Με ταπεινότητα και πολλή όρεξη για δουλειά έχω σηκώσει ήδη τα μανίκια και θα κάνω το καλύτερο για να τιμήσω τη ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σου Δήμαρχε μου ..

Με την αρωγή και τη συνεργασία όλης της Ομάδας της Νίκης, με την εμπειρία του Δημάρχου μας και μέντορα μου και των εξαιρετικά πετυχημένων αντιδημάρχων όλοι μαζί σα μια γροθιά θα δουλέψουμε για το Περιστέρι της καρδιάς μας για το Δήμαρχο της καρδιάς μας.Καλή αρχή σε όλους μας , και η Παναγία να μας προστατεύει και να μας καθοδηγεί στο φως και στα σωστά βήματα ..Ευχαριστώ την οικογένεια μου και πάνω από όλους τη Δώρα μου για τη στήριξη , την υπομονή και την αγάπη της ..»

View this post on Instagram

Ένα Καινουργιο κεφάλαιο στη ζωή μου ξεκινάει . Μαζί με την αγάπη μου για τη μουσική που μετράει 20 χρόνια τώρα και συνεχίζεται δυναμικά σε εντατικούς ρυθμούς , ξεκινάει μια καινούργια πορεία . Μια πορεία δίπλα στον πιο πετυχημένο Δήμαρχο αυτής της χώρας με την πιο δυνατή ομάδα ! Αντιδημαρχος Πολιτισμού και Αντιδήμαρχος Κέντρων Φιλίας (για την τριτη ηλικία) . Δυο πολύ σημαντικοί τομείς , γεμάτοι δημιουργία και ευαισθησία . Αισθάνομαι μεγάλη τιμή , και ευθύνη .. Με ταπεινότητα και πολλή όρεξη για δουλειά έχω σηκώσει ήδη τα μανίκια και θα κάνω το καλύτερο για να τιμήσω τη ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σου Δήμαρχε μου .. Με την αρωγή και τη συνεργασία όλης της Ομάδας της Νίκης , με την εμπειρία του Δημάρχου μας και μέντορα μου και των εξαιρετικά πετυχημένων αντιδημάρχων όλοι μαζί σα μια γροθιά θα δουλέψουμε για το Περιστερι της καρδιάς μας ♥️για το Δήμαρχο της καρδιάς μας ♥️ Καλή αρχή σε όλους μας , και η Παναγία να μας προστατεύει και να μας καθοδηγεί στο φως και στα σωστά βήματα .. Ευχαριστώ την οικογένεια μου και πάνω από όλους τη Δώρα μου για τη στήριξη , την υπομονή και την αγάπη της ..♥️

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Η τέλεια φάση θα είναι να υπάρχει και μία option για να τραγουδάει σε αυτούς με έναν φιλικό διακανονισμό, θα γίνει το Περιστέρι η Ιερά Οδός των πολιτικών γάμων.

Best of internet