Quantcast
THE STREAM

Ισπανία: Φυτεία κάνναβης σε ταράτσα ανακάλυψε ελικόπτερο που κάλυπτε ποδηλατοδρομία

Δεν μπορεί πια κανείς να καλλιεργήσει κάτι με την ησυχία του στην ταράτσα χωρίς να τον ανακαλύψει κάποιο αδιάκριτο ελικόπτερο


THE NEWSROOM · 4 Σεπτεμβρίου 2019

Όσο ενδιαφέροντες κι αν οι αγώνες ποδηλάτου, είναι γεγονός πως η παρατήρησή τους έχει ένα αντικειμενικό άνω όριο ενδιαφέροντος – ειδικά αν κάποιος τους παρακολουθεί από ελικόπτερο. Με αυτή την έννοια, το ξαφνικό εύρημα που ανακάλυψε ένα ελικόπτερο που κατέγραφε τον φημισμένο Ποδηλατικό Γύρο της Ισπανίας (La Vuelta) πρέπει να τράβηξε σε μάλλον απροσδόκητο βαθμό την προσοχή του κοινού που παρακολουθούσε τον αγώνα, ο οποίος εκείνη τη στιγμή περνούσε από  την πόλη Igualada της Καταλονίας.

Πιο συγκεκριμένα, εκεί που η κάμερα του ελικοπτέρου απλά ακολουθούσε τους ποδηλάτες, ξαφνικά ανακάλυψε μια ολόκληρη φυτεία κάνναβης που κάποιος μερακλής Καταλανός καλλιεργούσε σε μία ταράτσα. Σύμφωνα με την αστυνομία της χώρας, κατασχέθηκαν κάπου 40 δενδρύλλια, τα οποία διακρίνονταν κατακάθαρα στην τηλεοπτική μετάδοση, η οποία κάλυπτε εκείνη τη στιγμή την κατάληξη του όγδοου σταδίου του αγώνα.

Δείτε το βίντεο:

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις, με τις έρευνες να συνεχίζονται. Παρότι η χρήση κάνναβης έχει αποποινικοποιηθεί στην Ισπανία, η καλλιέργεια της μαριχουάνας παραμένει παράνομη.

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα, το στάδιο του Σαββάτου κέρδισε μέσα στη βροχή ο Nikias Arndt, ενώ μετά το στάδιο της Δευτέρας, αυτός που προηγείται είναι ο Primoz Roglic. Η Vuelta διαρκεί συνολικά 21 μέρες, διασχίζει την Ισπανία, τη Γαλλία και την Ανδόρρα και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 15 Σεπτέμβρη.

Πάντως αν μη τι άλλο, ο Γύρος της Ισπανίας μπορεί τώρα να ερμηνευθεί με πολύ διαφορετικό τρόπο.

 

Best of internet