Quantcast
THE STREAM

Άκυρο στους αντίχριστους πολιτικούς γάμους στο δημαρχείο έριξε ο νέος δήμαρχος Χίου

Εξόριστοι σε διάφορα κτίρια του δήμου γύρω γύρω στο νησί θα βρίσκονται όσοι αμφισβητούν τον θρησκευτικό γάμο και την ορθοδοξία μας


THE NEWSROOM · 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ένα σημαντικό βήμα στην οριστική καθιέρωση της θεοκρατίας που τόση ανάγκη έχει η Ελλάδα μας έγινε στη χιλιοτραγουδισμένη Χίο. Το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι η πρωτοβουλία δεν πάρθηκε από τους συνήθεις πρωτοπόρους που είναι τα στελέχη της Εκκλησίας της Ελλάδος, αλλά από το πολιτικό προσωπικό: Πιο συγκεκριμένα, τον νέο και καταγάλανο σαν τη θάλασσα μας δήμαρχο Σταμάτη Κάρμαντζη (ο οποίος έχει υπάρξει επίσης αντιπεριφερειάρχης, βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ)

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος δήμαρχος αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε αυτό το θλιβερό φαινόμενο παρακμής των ηθών που λέγεται πολιτικός γάμος. Με απόφαση του, οι βίγκαν λεσβίες αναρχικές μπαχαλοσατανίστριες μάγισσες και όλοι οι λοιποί που δεν σέβονται το authority της Ορθόδοξης Εκκλησίας, δεν θα μπορούν να ενώνουν τις αντίχριστες τύχες τους στο Δημαρχείο της Χίου, αλλά θα είναι υποχρεωμένοι να τραβιούνται σε άσχετα περιφερειακά δημοτικά κτίρια και ειδικά στα πρώην δημαρχεία Ομηρούπολης, στον Βροντάδο και Αγίου Μηνά, στα Θυμιανά – προφανώς σε μια λογική αυτομαστιγώματος μέχρι να θυμηθούν την πίστη τους.

Η τέλεση μάλιστα θα γίνεται από τις 13:00 έως τις 15:00, για να μην χάνουν τη μέρα τους οι άπιστοι νεόνυμφοι. Ακόμα και οι ήδη προγραμματισμένοι για το δημαρχείο γάμοι ενδέχεται να πάνε μια βόλτα μέχρι το κτίριο του πρώην ΔΗΠΕΘΕ, δίπλα στο Εργατικό Κέντρο Χίου. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο δήμαρχος τόνισε πως δεν υπάρχουν θρησκευτικά κίνητρα πίσω από την απόφαση, αλλά κυρίως χωροταξικά, καθώς η αίθουσα που χρησιμοποιείται για γάμους είναι συνέχεια κατειλημμένη.

Για να μη λέτε μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει μέχρι και νέα δημοτική αίθουσα για τους γάμους αυτούς, αν και η τέλε:

Σύμφωνα με άλλα τοπικά μέσα, η τοπική αυτή εξορία του πολιτικού γάμου απολαμβάνει τη στήριξη του μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου, ο οποίος είχε ζητήσει και από τον προηγούμενο δήμαρχο να κάνει το ίδιο πράγμα, όπως αναφέρεται. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε εδώ ότι προφανώς ο Μητροπολίτης αγαπά τους παραδοσιακούς χριστιανικούς γάμους επειδή είναι ένας συναισθηματικός και ευσυγκίνητος άνθρωπος, όπως απέδειξε όταν έβαλε τα κλάματα ακούγοντας το «Μακεδονία ξακουστή», αλλά και χαρίζοντας μία πιο λυρική εκδοχή του «Μην παραχαράσσετε την ιστορία» – αν και δυστυχώς όχι τραγουδιστά.

Σε πιο πεζή γραφή, έχει δηλώσει επίσης δεν υπάρχουν πρόσφυγες, αλλά μόνο λαθρομετανάστες, γεμίζοντας αγάπη όλο το ανατολικό Αιγαίο.

Best of internet