Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη: Οδηγός πατάει ράμπα για ΑΜΕΑ, τον κάνει διάσημο παραολυμπιονίκης

Τον ιδανικό άνθρωπο για να εκτιμήσει το παρκάρισμα του σε βάρος των ΑΜΕΑ βρήκε ο άγνωστος οδηγός


THE NEWSROOM · 29 Αυγούστου 2019

Είναι σημαντικό πράγμα το timing στη ζωή, όπως και το να βρίσκεται ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη στιγμή. Αυτό ακριβώς έγινε χτες στη Θεσσαλονίκη, όπου ένα κλασικό ελληνικό παρκάρισμα άσχετου οδηγού σε ράμπα για ΑΜΕΑ δεν το αντιλήφθηκε ένας άσημος συμπολίτης μας με αναπηρία, αλλά ένας celebrity αθλητής που κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν ο παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, Αντώνης Τσαπατάκης, που έτυχε να περνάει από το συγκεκριμένο σημείο του Δήμου Νεάπολης – Συκεών. Ο αθλητής απέδωσε φυσικά στο σκηνικό τη σημασία που του ταιριάζει με μια αναλυτική ανάρτηση στο Facebook: Ο οδηγός κατάφερε και να αφήσει ένα ελάχιστο κενό καταλαμβάνοντας τη ράμπα, αλλά και να είναι τόσο στενό το κενό που να μην χωράει το αμαξίδιο.

Όπως είπε:

«Τουλάχιστον έχει αφήσει τόσο χώρο οσο ακριβώς χρειάζεται, ώστε να ΜΗΝ μπορεί να περάσει ένα αμαξίδιο… #ελεος. Να είστε βέβαιοι, ότι θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο με τις δράσεις και τις ομιλίες μου, που διοργανώνουμε μέσω της ΕΛ.ΑΣ. ή των τοπικών αρχών, αυτές οι εικόνες αλλά και ο αριθμός τροχαίων δυστυχημάτων που ταλανίζουν την χώρα να μειωθούν στο ελάχιστο.»

Τουλάχιστον έχει αφήσει τόσο χώρο οσο ακριβώς χρειάζεται, ώστε να ΜΗΝ μπορεί να περάσει ένα αμαξίδιο… #ελεος. Να είστε…

Gepostet von Αντώνης Τσαπατάκης / Antonis Tsapatakis Paralympic Champion am Mittwoch, 28. August 2019

Κρίμα που δεν ήταν μπροστά ο οδηγός που πέτυχε το τόσο φοβερό κατόρθωμα, θα μπορούσαν άνετα να βγάλουν μαζί μια σέλφι για να το αποθανατίσουν.

Best of internet