Quantcast
THE STREAM

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ραπάρει Light σε συνέντευξη και ετοιμάζεται για τη νέα του καριέρα

Η υφήλιος έχει ήδη μάθει το όνομα του Greek Freak, ήρθε η ώρα να μάθει το όνομα του trapper της Capital


THE NEWSROOM · 23 Αυγούστου 2019

Μέσα στα αρκετά ομολογουμένως trap παρεάκια που παίζουν εκεί έξω (και με τα οποία ασχοληθήκαμε χτες), υπάρχει ένα που όντως ξεχωρίζει. Αυτό είναι το successful ντουέτο του Greek Freak Γιάννη Αντετοκούνμπο και του (τ)ράπερ Light: Δύο ανθρώπων που ο καθένας από το πόστο του, έζησαν όντως το rags to riches, βραβεύτηκαν για το σουξέ που έκαναν, και επειδή έχουμε 2019, θα ποστάρουν στο Instagram γι’αυτό με το απαραίτητο ύφος:

Το παρεάκι του όμως δεν είναι μόνο comments στο Insta και ούτε το ότι ο ένας είναι στο NBA και ο άλλος στα MAD Awards φαίνεται να τους πτοεί ιδιαίτερα – μας έχει δώσει (και θα συνεχίσει να μας δίνει, όπως πάει η δουλειά) κι άλλα πράγματα. Όπως όταν ο MVP ράπαρε μαζί με το αστέρι της Capital στα Σεπόλια:

Η φάση ραπάρισμα άρεσε πολύ στον MVP όπως όλα δείχνουν και θέλει να τη συνεχίσει – και γιατί όχι, να την κάνει νέα του καριέρα άμα βαρεθεί κάποια στιγμή να πικραίνει τον Χάρντεν. Αυτό προκύπτει από την φωτογράφηση και συνέντευξη που έκανε για το περιοδικό Slam Kicks, όταν στο backstage άρχισε να τραγουδάει το Mosca του Light, το ίδιο κομμάτι του οποίου τους στίχους του είχε αφιερώσει πριν λίγες βδομάδες.

Ακόμα καλύτερα μάλιστα, ο Light θα κυκλοφορήσει το videoclip του τραγουδιού MVP Freestyle, το οποίο προφανώς θα είναι tribute στον Αντετοκούνμπο και την τρελή κούρσα του προς την κορυφή. Το αν θα κάνει feat. ο Greek Freak δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη, αλλά μπορούμε πάντα να ελπίζουμε.

Δείτε το βίντεο:

ΠΩΠΩ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΑΡΑ ΕΛΑ ΓΙΑΝΝΗ

Best of internet