Quantcast
THE STREAM

Πράκτορας της CIA σε ένα πιο μεσογειακό Narcos θα γίνει ο Γιάννης Σπαλιάρας

Για κάτι μήνες χάσαμε τα νέα του και ο βετεράνος του Survivor θα βρεθεί στο Netflix να κυνηγάει Μεξικάνους Εσκομπάρ


THE NEWSROOM · 20 Αυγούστου 2019

Μια χαρά φαίνεται να εξελίσσεται η ζωή του Γιάννη Σπαλιάρα, σε περίπτωση που είχατε ανησυχήσει για το πως είναι, που βρίσκεται, τι κάνει, αν ο ανάδρομος Ερμής τον έχει επηρεάσει ή οτιδήποτε άλλο σχετικό. Ο βετεράνος του Survivor (και του Nomads, παρότι δεν το θυμάται ούτε η μάνα του) είχε απασχολήσει τελευταία φορά τη δημοσιότητα όταν αποφάνθηκε ότι η ζωή στο reality στον Άγιο Δομήνικο είναι πιο ζόρικη από τη ζωή του «λαθρομετανάστη» – το οποίο έσπευσε στη συνέχεια να διορθώσει λέγοντας ότι δεν εννοούσε τους λαθρομετανάστες, αλλά τους άστεγους. Όπως καταλαβαίνετε, ήταν μια δύσκολη περίοδος.

Σε κάθε περίπτωση, μετά από ένα διάστημα παρατεταμένης ησυχίας και ενδοσκόπησης από τη μεριά του μεγαλύτερου κοιτάσματος τεστοστερόνης στον κόσμο, ο Γιάννης Σπαλιάρας επιστρέφει δυναμικά. Για την ακρίβεια, πιο δυναμικά από όσο θα περιμένατε: Το μοντέλο και ηθοποιός αποφάσισε να γίνει ακόμη πιο ηθοποιός από πριν και ο κόπος του ανταμείφθηκε, καθώς έχει πάρει ρόλο στον έβδομο κύκλο της ισπανόφωνης αμερικανικής σειρά ονόματι «Lord Of The Skies» (η οποία θα υπάρχει και στο Netflix), όπου θα παίζει έναν ελληνικής καταγωγής πράκτορα της CIA, ονόματι Νίκος.

Η σειρά θα βασίζεται στη ζωή ενός Μεξικάνου drug dealer, του Αμάντο Καρίγιο Φουέντες, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να προσπαθεί λογικά να τον ανατρέψει. Από τη μεριά του ο Τζέιμς Μποντ των πλουσίων θα έχει όλα τα απαραίτητα skills και γκάτζετς, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες: Γκάνια, 80s πουκάμισα και θα μιλάει τρεις γλώσσες.

Αν θέλετε να σας ανοίξει η όρεξη, μπορείτε να χαζέψετε τις φωτογραφίες από το Instagram του Σπαλιάρα, ο οποίος είναι εδώ και μια βδομάδα στο Μεξικό για ένα mix γυρισμάτων και τουρισμού:

Πάντως το Instagram του μας έχει δώσει πολύ πιο spicy στιγμιότυπα, ελπίζουμε να τα αξιοποιήσει η σειρά που τον απασχολεί με κάποιο τρόπο:

 

Best of internet