Quantcast
THE STREAM

Με ένα γερό ντουμάνι στο κυλικείο της Βουλής γιόρτασε ο Πολάκης το κόψιμο του καπνίσματος και την άρση της ασυλίας του

Ο Πολάκης αποφάσισε να διεκδικήσει και επίσημα το χρίσμα του αρχηγού του καπνιστικού κινήματος με μια διπλή πράξη αντίστασης


THE NEWSROOM · 31 Ιουλίου 2019

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να βγαίνουν τόσα γούστα στη Βουλή αγαπητές φίλες και φίλοι, αν σκεφτεί κανείς ότι είμαστε ακριβώς πριν τον Αύγουστο. Θα περίμενε κανείς οι βουλευτές να έχουν αράξει κι αυτοί λίγο, δεδομένου του ότι είμαστε πλέον τόσο κοντά στις διακοπές, όμως κάτι τέτοιο όχι απλά δεν ισχύει, αλλά οι εκλεκτοί του ελληνικού λαού εμφανίζονται ισχυρότεροι από ποτέ.

Ταυτόχρονα υπάρχουν φυσικά και οι εξελίξεις που να τρέφουν το κλίμα αυτό: Μιλάμε φυσικά για την απόφαση για πλήρη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Για να μη μείνει πίσω ο ναός της πολιτικής της χώρας αλλά και για να δώσει το καλό παράδειγμα, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας ανακοίνωσε χτες Τρίτη 3ο Ιουλίου ότι το τσιγάρο θα κοπεί και στη Βουλή μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, αν και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί ειδικός χώρος για καπνιστές στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου.

Όταν μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε λίγο νωρίτερα στο κυλικείο, διαπίστωσε πως δεν υπάρχουν πια τασάκια. Αν πίστευε όμως ότι ο (αντικαπνιστικός) νόμος και η τάξη θα επικρατούσε τόσο εύκολα, λογάριαζε χωρίς τον Κρητικό ξενοδόχο.

Μιλάμε φυσικά για τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος μάλιστα θα βρεθεί σύντομα στα δικαστήρια καθώς έγινε άρση της ασυλίας του για δύο ξεχωριστές υποθέσεις: Μία με τον πρόεδρο των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή και η μία για την έγκλιση του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα. Το κόμμα του Πολάκη αποχώρησε καταγγέλοντας από τη διαδικασία, όμως ο ίδιος επέλεξε έναν πολύ χαρακτηριστικό τρόπο για να δείξει αν του καίγεται καρφί τόσο για την άρση της ασυλίας όσο και για τον αντικαπνιστικό νόμο.

Πιο συγκεκριμένα, πήγε με το παρεάκι του (διακρίνονται Χρήστος Σπίρτζης και Ραλλία Χρηστίδου, μεταξύ άλλων) στο κυλικείο της Βουλής και το ντουμάνιασαν όσο ήθελαν, ενώ ο Πολάκης ανέβασε φυσικά στο Facebook και φωτογραφία όπου φαίνονται τα αναμμένα τσιγάρα στο σταχτοδοχείο. Προφανώς για τον άνθρωπο που έχει ξεχέσει ευρωπαίο επίτροπο επειδή του έκανε παρατήρηση για το κάπνισμα αυτά είναι ψιλά γράμματα, αλλά τέλος πάντων η φάση είναι πιο ιδιαίτερη όταν είναι προσωπικό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Στο κυλικειο της Βουλης ,με καλή παρέα μετα το γλέντι που προηγήθηκε,συζητώντας για μια μια μαντινάδα που μου έστειλε ένας Φιλος απ την Κρητη:
“Κάνεις πολλούς περήφανους εκτός απ τους δικούς σου
οι φίλοι σου ειναι πιο πολλοί απ τους δειλους εχθρούς σου”!!!!»

Στο κυλικειο της Βουλης ,με καλή παρέα μετα το γλέντι που προηγήθηκε,συζητώντας για μια μια μαντινάδα που μου έστειλε…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Mittwoch, 31. Juli 2019

Εμείς από την άλλη περιμένουμε να βγάλει βίντεο που θα τραγουδάει στον Κυριάκο «θα σε περιμένω, τσιγάρο αναμμένο».

Best of internet