Quantcast
THE STREAM

250 χιλιάρικα σε σακούλες βρήκαν undercover ελεγκτές του ΣΔΟΕ σε καλλιστεία

Τον (πριβέ) διαγωνισμό ομορφιάς του Πάμπλο Εσκομπάρ ανακάλυψαν λογικά οι εφοριακοί στη Βαρυμπόμπη


THE NEWSROOM · 29 Ιουλίου 2019

Ότι η χώρα μας είναι ο απόλυτος παγκόσμιος καθηγητής στο μάθημα της κάλυψης – απόκρυψης από τις φορολογικές αρχές το ξέραμε. Αυτό που δεν είχαμε αντιληφθεί είναι ότι οι τεχνικές της μεγάλης σχολής αυτής έχουν φτάσει μέχρι και σε πριβέ καλλιστεία, με τους παρευρισκόμενους εκεί να είναι ήδη τρομερά απασχολημένοι για να είναι όλα fabulous.

Κάτι τέτοιο ανακάλυψαν οι τέσσερις ελεγκτές του ΣΔΟΕ, οι οποίοι μεταμφιέστηκαν σε καλεσμένους για να παραβρεθούν σε καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, το show ξεκίνησε από την είσοδο: Οι εφοριακοί ανακάλυψαν ότι οι αποδείξεις είχαν φάει πιστόλι, τόσο σε ό,τι αφορά την είσοδο στην εκδήλωση που ήταν 500 ευρώ το άτομο, όσο και για το φαγητό που σερβίρονταν, αλλά και για τις προμήθειες που είχαν γίνει για την εκδήλωση.

Ακόμη καλύτερα ήταν τα ευρήματα του κανονικού ελέγχου, όταν αποκάλυψαν πια την επαγγελματική τους ιδιότητα. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ανακάλυψαν 250 χιλιάδες (250000) ευρώ αδήλωτα σε σακούλες. Συνολικά βρέθηκαν κάπου 150 φορολογικές παραβάσεις, χωρίς να εξακριβωθεί αν οι κατηγορίες αφορούν και τα μοντέλα – τα οποία τότε θα βρίσκονται να συμμετέχουν σε δύο διοργανώσεις ταυτόχρονα.

Δείτε το βίντεο:

Θα ήταν σημαντικό επίσης να μάθουμε αν οι σακούλες με τα λεφτά ήταν μαύρες, ώστε να έχουμε το πρώτο εξακριβωμένο revival του θρυλικού τρόπου με τον οποίο πλήρωνε τους παίχτες του ο Μάκαρος ο Ψωμιάδης στην μπασκετική ΑΕΚ.

Best of internet