Quantcast
THE STREAM

Αυτή η διασκευή του «Mama» σε πανηγύρι στην Ηλεία είναι το απόλυτο επαρχιακό trap

Αν μπορούσαμε να αποσυνθέσουμε όλη την Ελλάδα του 2019 και να την κάνουμε ένα βίντεο, θα ήταν αυτό


THE NEWSROOM · 29 Ιουλίου 2019

Υπάρχει μόνος ένας τρόπος να περιγραφεί αυτό το θέαμα αγαπητές φίλες και φίλοι. Αν κάποιος έφτιαχνε ένα bot και το έβαζε να επεξεργαστεί 1000 άρθρα του Luben και με βάση τα δεδομένα που θα προκύψουν να φτιάξει ένα βίντεο, αυτό ακριβώς θα ήταν το αποτέλεσμα – ειδικά αν η χρονιά μελέτης ήταν το 2019.

Ο λόγος είναι πολύ απλός: Στο Luben.tv αγαπάμε την υπέροχη κι εξωτική Ηλεία, αγαπάμε τα (αθάνατα ελληνικά) πανηγύρια και αγαπάμε σίγουρα τα νέα της trap σκηνής. Όλα αυτά τα μαγικά υλικά ήρθαν με κάποιο τρόπο που μόνο το ίδιο το σύμπαν μπορεί να γνωρίζει και δέθηκαν σε ένα φοβερό στιγμιότυπο από ένα πανηγύρι στο Χειμαδιό Ηλείας.

Ο τραγουδιστής Άγγελος Σαμαντάς έδειξε να γνωρίζει καλά ότι αν δεν πάει η νεολαία στο πανηγύρι, πρέπει να πάει το πανηγύρι στη νεολαία, οπότε έκανε την αρχή τραγουδώντας με rawk προσέγγιση το εκπληκτικό τραγούδι – performance art του trapper FY που λέγεται «Δε με θέλουν».

Αφού έγινε η αρχή, η συνέχεια ήταν πολύ εύκολη: Κάποιος του ζήτησε να πει και το «Mama ?» και ο τραγουδιστής με την ορχήστρα του δεν του το αρνήθηκε. Για την ακρίβεια, με τη χρήση του echo και του κλασικού ήχου του αρμονίου των πανηγυριών, μας έδωσε μια υπέροχα Τσιωλική εκδοχή του άσματος του Sin Boy.

Δείτε το βίντεο με τη δική μας εκδοχή:

Και ολόκληρο το αρχικό installation, αφού το αυθεντικό δυστυχώς κατέβηκε:

Εμείς δε μπορούμε παρά να αφήσουμε εδώ μία ακόμη πιο επική στιγμή διασκευής από ελληνικό πανηγύρι:

Best of internet