Quantcast
THE STREAM

«Δεν πάω στρατό βασικά για να μη με χάσει το κοινό μου» δήλωσε ο Sin Boy

Ο δημοφιλής ραψωδός εξήγησε τους λόγους του που δεν θέλει να πάρει διαβατήριο και να κάνει το πατριωτικό γόπινγκ του


THE NEWSROOM · 29 Ιουλίου 2019

Ανίκητος παραμένει στις δηλώσεις του ο ραψωδός και ίσως σημαντικότερος celebrity για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2019, Sin Boy. Ο δημοφιλής trapper και protégé του βετεράνου ΥΠΟ αποφάσισε να πλαισιώσει τις ήδη αγαπημένες δηλώσεις του σχετικά με τις φιλοδοξίες του – μη φανταστείτε κάτι φοβερό, μας ενημέρωσε ότι θέλει να διδάσκεται στα σχολεία και να γίνουν η sinboy-ική παγκόσμια γλώσσα – με μια διευκρίνιση σχετικά με το γιατί δεν έχει φορέσει την τιμημένη ελληνική παραλλαγή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Sin Boy τόνισε ότι η αποφυγή των στρατιωτικών υποχρεώσεων είναι ο λόγος  που δεν θέλει να βγάλει ελληνικό διαβατήριο. Όπως υπογράμμισε, μόνο η σύγχρονη Σπάρτη που λέγεται Ελλάδα κρατάει ακόμη ψηλά τη σημαία του πολίτη/στρατιώτη – όλα τα υπόλοιπα έθνη, όπως και η πατρίδα του η Αλβανία είναι πλέον φλώροι και δεν στέλνουν τα τέκνα τους να μάθουν τι σημαίνει γόπινγκ, επιστημονικό φίδιασμα και κρουασάν στην τοστιέρα σε κάθε εξωτική γωνία της επικράτειας.

Όπως τόνισε όμως μιλώντας στο Down Town Κύπρου, δεν είναι μόνο ότι θα χάσει τον πολύτιμο χρόνο του ο Sin Boy. Είναι και ότι θα χάσει τον πολύτιμο Sin Boy του το κοινό του:

«Γενικότερα, δεν επιδιώκω να γίνω στα “χαρτιά” Έλληνας για να μην πάω φαντάρος, γιατί είναι κάτι το οποίο θα μου στερήσει και χρήματα και χρόνο, αλλά, κυρίως, θα στερήσει από το κοινό μου -το οποίο μου δίνει τόση ενέργεια και τα ψηλότερα σκορ ακροάσεων- την παρουσία μου. Σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Αλβανία, ο στρατός είναι εθελοντικός – και να μην είναι στα χαρτιά είναι στην πράξη, δεν έχεις 9-12 μήνες σερί στράτευση.»

Έχοντας ταυτόχρονα όμως και την οπτική του νέου πετυχημένου καλλιτέχνη/εντρεπρενέρ, ο Sin Boy μίλησε και για τις ολέθριες συνέπειες της στράτευσης για την καριέρα:

«Mόνο εδώ “ξεμείναμε” και πρέπει ο οποιοσδήποτε, στο peak της καριέρας του, να αποκτήσει ψυχολογικά έχοντας την υποχρέωση να υπηρετήσει την πατρίδα, αφήνοντας πίσω τη δουλειά του.

Και αυτό το ψευτοδίλημμα τού αν θα πρέπει να βάλουμε πρώτα μπροστά την πατρίδα ή την προσωπική μας επαγγελματική πορεία, από την οποία μάλιστα κάποιοι μπορεί και να εξαρτώνται, όπως η οικογένειά μου και οι συνεργάτες μου, έχει καταντήσει αστείο σε μια εποχή που ο κόσμος δεν έχει να φάει.

Γιατί μόλις μπει σε μια καλή τροχιά στα οικονομικά του και στη δουλειά του -που δεν είναι και πολύ εύκολο- έρχεται ένας στρατός και, ως αποτέλεσμα, στο ”αποκεφαλίζει” για μήνες ή για χρόνια ή για πάντα.»

Tο Ίντερνετ δεν έχασε πολύ χρόνο για να σχολιάσει τις δηλώσεις του:

Ουτε μια ωρα στον στρατοΜονο τραπ και παγωτο

Gepostet von Giwrgos Tsagko am Montag, 29. Juli 2019

Η στάση του απέναντι στη στράτευση έρχεται να κουμπώσει τέλεια με τις θέσεις του για το στυλ, καθώς ένας αληθινός Kagur Icon δε μπορεί να αρχίσει να ντύνεται με σκελέες και τζόκεϊ σαν τον Καραβανέα. Σε περίπτωση που σας ξέφυγαν:

«Είμαι ένας κάγκουρας. Δεν έχω καμία σχέση με fashion icon, ούτε να το πω δε μπορώ. Συνδυάζω ακριβά ρούχα με κάποια από τη λαϊκή, έχω σετ που το κάτω είναι από τη λαίκή και το πάνω κάνει ένα χιλιάρικο. Είμαι απλά κάγκουρας, κάνω ό,τι θα έκανε κάθε κάγκουρας. Δηλαδή αν αύριο ένας κάγκουρας κάνει καριέρα, θα κάνει ό,τι κάνω εγώ.»

Περιμένουμε άμεσα την οργή του τολμηρού καταδρομέα Θάνου Πλεύρη για τον φυγόστρατο trapper.

Best of internet