Quantcast
THE STREAM

Με μεθόδους ανίχνευσης και θεραπείας γκέι ξαναχτύπησε ο Μητροπολίτης Κύπρου

Την ίδια στιγμή που πρωτοπόρες απόψεις του για την γιόγκα και την κλιματική αλλαγή ήρθαν στο φως


THE NEWSROOM · 29 Ιουλίου 2019

Όπως λέει ο υπερήφανος και σοφός λαός μας, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, εκτός από τις επικές δηλώσεις των Ελλήνων (και Κυπρίων, εσχάτως) χριστιανοταλιμπάν, οι οποίες προφανώς δεν τελειώνουν ποτέ. Η τελευταία προσθήκη στη μεγάλη Βίβλο με τις Φοβερές Απόψεις των αξιωματούχων της Εκκλησίας της Ελλάδος ήταν όπως γράφαμε πριν λίγες μέρες από τον Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτο και αφορούσε τους γκέι, την εγκυμοσύνη και τα πάντα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοποθέτηση του Μητροπολίτη έγινε σουξέ σε διεθνές επίπεδο:

Όπως καταλαβαίνετε, μία τέτοια πηγή πλούτου έχει και στο μέλλον πολύ πράγμα να δώσει. Η πρώτη γεύση ήταν μόλις δύο μέρες μετά το ήδη θρυλικό βίντεο για την παραγωγή των γκέι, με το νέο πόνημα του Μητροπολίτη να αφορά τις μεθόδους ανίχνευσης και θεραπείας γκέηδων από το προσωπικό της Εκκλησίας.

Επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε σπόιλερς θα πούμε απλά ότι στο παράδειγμα που δίνει ο πατέρας Νεόφυτος, ο αρμόδιος μοναχός αντιλήφθηκε τον γκέι που πέρασε από δίπλα του επειδή ο δεύτερος είχε μια συγκεκριμένη μυρωδιά, ενώ περιλαμβάνει και την ήδη θρυλική θεωρία για το ρόλου του backdoors sex στη διαμόρφωση των ομοφυλόφιλων.

Δυστυχώς η θεραπεία ήταν πιο μπανάλ από ό,τι περιμέναμε, καθώς περιλαμβάνει απλώς ομαδική προσευχή πριν το πρωινό. Τι να κάνουμε, δεν είναι όλα τα πράγματα φαντασμαγορικά σε αυτή τη ζωή.

Δείτε το βίντεο:

Αν αισθάνεστε ότι ούτε αυτή η δόση σας αρκεί, μπορούμε με χαρά να σας ενημερώσουμε ότι ο Μητροπολίτης έχει κι άλλες ισχυρές απόψεις για μια σειρά από  ζητήματα, οι οποίες είναι από καιρό γνωστές στους Κύπριους μύστες. Μερικές τέτοιες είναι το….

Γιατί η γιόγκα είναι του Εξαποδώ (με ανοίγματα)

Ένα προφορικό paper σχετικά με την πραγμάτωση των προφητειών

 

Πως η Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο έκανε τους Κύπριους νέους ανήθικους (spoilers: φταίνε πάλι οι πρόσφυγες)

Και ένα ορθόδοξο δελτίο καιρού (γιατί όχι, δηλαδή)

Είναι ωραίο να ξέρεις ότι θα έχουμε και στο μέλλον να περιμένουμε όμορφα πράγματα, ελπίζουμε σε κάποια τοποθέτηση για τo gaming ή τις ρακέτες.

Best of internet