Quantcast
THE STREAM

«Είμαι κάγκουρας, θέλω να διδάσκομαι στα σχολεία» δήλωσε βασικά ο Sin Boy

Τη φιλόδοξη κοσμοθεωρία του παρουσίασε ο γνωστός trapper στα πλαίσια της βράβευσης του για το Mama


THE NEWSROOM · 24 Ιουλίου 2019

Τα πρώτα στοιχεία της κοσμοθεωρίας του παρουσίασε χτες Τρίτη 23 Ιουλίου ο Sin Boy, αποδεικνύοντας σε όλους τους επικριτές του πως η trap δεν είναι μια μουσική κενή από νόημα, αλλά ότι οι πρωταγωνιστές της κουβαλάνε και ένα πλούσιο ιδεολογικό πλαίσιο εκτός από τα chains. Καταρχάς αξίζει να σημειώσουμε πως οι δηλώσεις που θα παρατεθούν έγιναν την ώρα του θριάμβου του το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο δημοφιλής trapper παρέλαβε το πλατινένιο digital single του για το «Mama», το οποίο meanwhile έχει φτάσει τα 37 εκατομμύρια views.

Η παραλαβή του βραβείου έγινε στο Island, όπου ο Sin Boy φυσικά δεν ήταν μόνος του. Είχε μαζί του όλους τους ιππότες της στρογγυλής trap-έζης, καθώς παρόντες ήταν επίσης οι κολλητοί Ypo, Mad Clip και ο iLLEOo, για να πουν φυσικά όλοι μαζί το τιμώμενο άσμα, με την εμφάνισή τους να τιμά επίσης όλο τον κατάλογο της BIBEXΡΩΜ:

Και μία ομαδική αν νομίζετε ότι αντέχετε την επιληψία:

Δεν είχε μόνο οφθαλμόλουτρο όμως η φάση, αλλά και σοβαρή θεωρητική τοποθέτηση. Πιο συγκεκριμένα, ο Sin Boy παρουσίασε στην εκπομπή «Καλοκαίρι#not» τον εαυτό του (μας αποκάλυψε ότι είναι κάγκουρας, με το νέο του δίσκο να φέρει τον τίτλο του, δηλαδή «KA GU RAS»), τις fashion ιδέες του (συνδυάζει υψηλή ραπτική και λαϊκή) και το πιο σημαντικό, τα σχέδια του για το μέλλον.

Τα οποία σχέδια είναι να γίνει number 1 και φτάσει έτσι η γλώσσα του, η sinboy-ική διάλεκτος της ελληνικής, στα πέρατα του κόσμου. Όπως είπε συγκεκριμένα:

«Είμαι ένας κάγκουρας. Δεν έχω καμία σχέση με fashion icon, ούτε να το πω δε μπορώ. Συνδυάζω ακριβά ρούχα με κάποια από τη λαϊκή, έχω σετ που το κάτω είναι από τη λαίκή και το πάνω κάνει ένα χιλιάρικο. Είμαι απλά κάγκουρας, κάνω ό,τι θα έκανε κάθε κάγκουρας. Δηλαδή αν αύριο ένας κάγκουρας κάνει καριέρα, θα κάνει ό,τι κάνω εγώ.

Βεβαίως περίμενα την επιτυχία που έκανε το Mama και περιμένω να κάνω και πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτή σύντομα. Ο επόμενος στόχος είναι να γίνω νούμερο ένα παγκόσμια και όχι μόνο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Θέλω να κάνω την ελληνική γλώσσα να τη χορεύουν παγκοσμίως. Θέλω να κάνω τη γλώσσα του Sin Boy παγκόσμια γλώσσα. Αν γίνεται να την μαθαίνουν και στα σχολεία, θα με βόλευε.»

Δείτε το βίντεο:

Η αλήθεια είναι πως εμείς προτιμούμε να φτάσει η Mad Clip-ική διάλεκτος παντού, αλλά ό,τι σου φέρει η τύχη καλό είναι.

Best of internet