Quantcast
THE STREAM

Κρητικός απαλλοτριώνει ηλεκτρικό πατίνι με αγροτικό, το GPS στέλνει την ΕΛ.ΑΣ. σπίτι του

Το σχέδιο για την ιδιοποίηση του ηλεκτρικού πατινιού ήταν καλό, στην εφαρμογή έμπλεξαν λίγο τα πράγματα


THE NEWSROOM · 22 Ιουλίου 2019

Έναν ιδιαίτερο αξιομνημόνευτο κουβά πήγε ένας Κρητικός στο Ηράκλειο, ο οποίος προσπάθησε να απαλλοτριώσει ατομικά ένα ηλεκτροκίνητο πατίνι της (ελληνικής μάλιστα) εταιρείας FLIIP. Το άξιο τέκνο της λεβεντογέννας προσπάθησε να βάλει στη ζωή του ένα ηλεκτρικό πατίνι δια της πλαγίας οδού (απλά μεταφέροντας το στο χωριό του δηλαδή χωρίς να το πει σε κανέναν) για να εκπλαγεί στη συνέχεια όταν το στίγμα GPS του πατινιού έστειλε την αστυνομία απευθείας στην πόρτα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο απαλλοτριωτής πατινιών πήρε το πατίνι από την περιοχή της Χανιώπορτας στο Ηράκλειο, το φόρτωσε σε ένα αγροτικό και ατάραχος  ξεκίνησε για το κεφαλοχώρι όπου μένει, με τη σκέψη ότι θα περάσει απαρατήρητος μέσα στα εκατομμύρια ίσως αγροτικά του νησιού. Το δουλεμένο στην προπόνηση πλάνο της τέλειας ληστείας χάλασε όταν οι υπεύθυνοι των πατινιών είδαν με βάση το ειδικό σήμα εντοπισμού που εκπέμπει ότι ένα από αυτά έχει βγει από την οριοθετημένη ζώνη όπου προβλέπεται να κινούνται στην πόλη του Ηρακλείου.

Για την ακρίβεια, το πατίνι έστειλε μέσω της ειδικής εφαρμογής αρκετές πληροφορίες στο κέντρο ώστε να καταλάβουν ότι όχι μόνο φορτώθηκε σε αγροτικό, αλλά και ότι ο οδηγός του οχήματος έκανε άνετος και μια στάση έξω από καφετέρια του οικισμού που μένει. Τελικά ο πομπός έδειξε ένα συγκεκριμένο σπίτι στο κεφαλοχώρι του δήμου Ηρακλείου και σταμάτησε εκεί. Τότε οι υπεύθυνοι της εφαρμογής έκαναν μήνυση για να κινηθεί η διαδικασία της αυτόφωρης έρευνας.
Όπως αντιλαμβάνεστε, η ΕΛ.ΑΣ. απλά πήγε στο σπίτι του για να του κάνει κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις. Να σημειωθεί ότι στην σίγουρα αμήχανη συζήτηση που ακολούθησε, ο επίδοξος κλέφτης ισχυρίστηκε ότι τον έχουν παρεξηγήσει, καθώς ο σκοπός του δεν ήταν να το κλέψει, αλλά να το προστατέψει από «κάποιους μαύρους» [sic] που το κοίταζαν περίεργα. Τόνισε μάλιστα ότι είχε σκοπό να το γυρίσει πίσω την άλλη μέρα.
Μπορεί να ήθελε να πιούνε και κούπες μαζί με το πατίνι, ποιος ξέρει.

(πηγή)

Best of internet