Quantcast
THE STREAM

Κομάντο υπάλληλος του ΣΚΑΪ βγαίνει από το στούντιο με έρπειν ζωντανά στον αέρα

Ακόμη κι αν τελείωσαν οι εκλογές, το κλίμα στον αγαπημένο μας σταθμό παραμένει πολεμικό


THE NEWSROOM · 22 Ιουλίου 2019

Παρότι η μάχη των εκλογών τελείωσε, ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως παραμένει εντός πολεμικού κλίματος. Όχι, δεν έχει πάει σε σκηνάκια (ή ίσως σκαϊνάκια) στον Γράμμο ο Γιώργαρος ο Αυτιάς με την Σία Κοσιώνη και τον Μπογδάνο για εκπαιδευτή – η εκπαίδευση μάχης γίνεται μέσα στο στούντιο, ενώ η συμμετοχή δείχνει να μην περιορίζεται στους φίρμα δημοσιογράφους, αλλά να αφορά και το υπόλοιπο προσωπικό του σταθμού της καρδιάς μας.

Ένα τέτοιο χαριτωμένο στιγμιότυπο έπιασε η κάμερα κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής «Σήμερα» με την Μαρία Αναστασοπούλου και τον Δημήτρη Οικονόμου. Σε κάποιο σημείο ο floor manager του σταθμού τοποθετούσε ένα από τα μικρόφωνα όπως συνήθως, όταν ξαφνικά αποφάσισε να πέσει κάτω και να αποχωρήσει από την αίθουσα με ένα ιδιότυπο μείγμα μπουσουλήματος και έρπειν (έρπing όπως έλεγαν οι καραβανάδες στο στρατό), για κάποιο λόγο που κανένας δεν κατάλαβε.

Είναι πολύ πιθανόν το νέο πρόγραμμα του σταθμού με τη νέα διακυβέρνηση να περιλαμβάνει καθημερινές στρατιωτικές ασκήσεις. Από την άλλη βέβαια ο ίδιος ο σταθμός δεν το διευκρίνισε, όταν το βίντεο έκανε την εμφάνισή του στην εκπομπή «Αταίριαστοι» – ίσως είναι κάποιο μυστικό σχέδιο ενδυνάμωσης για ενδεχόμενη μάχη σώμα με σώμα με το Ρουβίκωνα.

Δείτε το βίντεο:

Η λογική συνέχεια που ελπίζουμε να δούμε είναι ο Γιώργος Αυτιάς να πέφτει με αλεξίπτωτο από C-130.

Best of internet