Quantcast
THE STREAM

«Αφού έχουμε γκαντέμη πρωθυπουργό»: Πολίτης συνεχίζει ζωντανά στον ΑΝΤ1 το γνωστό meme

Πρώτα μπαίνουμε στο Ίντερνετ και μετά ζούμε είναι η φάση σε αυτή τη χώρα, ειδικά όταν μόλις έχει γίνει ένας σεισμός


THE NEWSROOM · 19 Ιουλίου 2019

Με τόσο χαμό που έχει γίνει στα social media με την πάρτη του, όλο και κάποιος θα το έκανε. Μιλάμε φυσικά για τα δισεκατομμύρια ίσως (μέχρι στιγμής) dad jokes με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την γκαντεμιά του που τόσο αγαπά ο λαός μας (και φυσικά τα έχουμε κάνει κι εμείς 1, 2, ή 500 φορές). Γιατί ακόμη κι αν δεν υπήρχε ανάληψη ευθύνης, προφανώς o σημερινός σεισμός θα χρεωνόταν στον πρόεδρο της ΝΔ, με αποτέλεσμα να προκύψει ένα ολόκληρο τσουνάμι (no joke intended) από memes.

Βέβαια «καλά τα αστεία, αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τον γκαντέμη που έχουμε μπλέξει» σκέφτηκαν πολλοί, με τη σκέψη αυτή να βγαίνει τελικά και στον κόσμο. Αυτό διαπίστωσε ο ANT1, όταν αποφάσισε να μιλήσει με έναν πολίτη και ιδιοκτήτη κάβας στην περιοχή των Λιοσίων, του οποίου η περιοχή και το μαγαζί έπαθαν περισσότερες υλικές ζημιές από την υπόλοιπη Αθήνα, καθώς ήταν πιο κοντά στο επίκεντρο.

Η επίμαχη στιγμή είναι μετά την απαρίθμηση των (μεγάλων) ζημιών, όταν ο ιδιοκτήτης της κάβας καταλήγει στο συμπέρασμά του ως εξής:

«Έπρεπε να τα περιμένουμε αυτά, γιατί έχουμε γκαντέμη πρωθυπουργό»

Δείτε το βίντεο:

Ευτυχώς ο πιστός στο καθήκον δημοσιογράφος προσφέρεται αμέσως να τον διορθώσει λέγοντας του ότι «δεν είναι προσέγγιση σοβαρή αυτή θα μου επιτρέψετε να πω», φαντάζεστε να έπρεπε να ζήσουμε σε έναν κόσμο που θα συνεχίζονται επ’ άπειρον τα αστεία με τη γκαντεμιά του Μητσοτάκη;

 

Best of internet