Quantcast
THE STREAM

Έχουμε ημερομηνία για νέο «Καφέ της Χαράς», μετά από 3 μόνο μέρες Νέας Δημοκρατίας

Η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη υπήρξε καταλυτικά για να προχωρήσει κανονικά ο προγραμματισμός για το νέο Κολοκοτρωνίτσι


THE NEWSROOM · 10 Ιουλίου 2019

Από τώρα δείχνει αποτελέσματα το στιβαρό τιμόνι της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αγαπητές φίλες και φίλοι. Πιστός στην υπόσχεση του να “ξεκλειδώσει” τα μεγάλα έργα όπως το Ελληνικό που μαράζωναν στην μεσογειακή Κούβα που θέλησε να κάνει τη χώρα μας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο ηγέτης της ΝΔ φαίνεται πως έχει ήδη σηκώσει τα μανίκια για σκληρή δουλειά – και για τον ίδιο δηλαδή εκτός από εμάς που ήταν δεδομένο.

Το πρώτο και ιδανικό παράδειγμα είναι το θρυλικό Κολοκοτρωνίτσι. Ο Χάρης Ρώμας μας έχει εδώ και καιρό πληροφορήσει πως το σπουδαιότερο δωράκι της μεταμνημονιακής εποχής θα είναι ένας νέος κύκλος του «Καφέ της Χαράς», τον οποίο θα γράψουν ο ίδιος και η Άννα Χατζησοφιά και όπου θα εμφανίζονται οι περισσότεροι παλαιοί πρωταγωνιστές, ώστε να δείτε επιτέλους κανονικά πως είναι ο Μανωλάκης σήμερα.

Το project όμως είχε μείνει κάπως αόριστο, καθώς το μόνο που ξέραμε είναι ότι θα βγει για τα 30 χρόνια του ANT1 κάποια στιγμή στη σεζόν 2019-20. Τα πράγματα όμως άλλαξαν, ο κομμουνισμός έπεσε και ο Χάρης Ρώμας είναι πια εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του γαλανοχρυσού Πατούλη, οπότε ήρθε η ώρα να προχωρήσει το πρότζεκτ.

Μια συνεργασία η οποία μας κληροδότησε συγκλονιστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα, με τον ίδιο τον περιφερειάρχη αλλά και άλλους υποψήφιους:

Αυτό ακριβώς αποκάλυψε ο ιθύνων νους Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα». Εξοπλισμένος με καλύτερο μαλλί από ποτέ, ο chief είπε πως η πρεμιέρα έχει ήδη μπει για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, αν και πριν την μεγάλη ημέρα θα μας δείξουν και κάποια αποσπάσματα από τα νέα επεισόδια.

Όπως είπε αναλυτικά:

«Το “Καφέ της Χαράς” θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. 25 Δεκεμβρίου κλείνει ο ΑΝΤ1 τα 30 χρόνια, γι’ αυτό γίνεται ξανά η σειρά. Αλλά θα γίνουν αρκετά επεισόδια. Όχι βέβαια πάρα πολλά, όπως είθισται πια με τα ξένα φορμάτ και τις διασκευές. Είναι οικονομικό το θέμα, βγαίνουν δύο και τρία επεισόδια την εβδομάδα. Εμείς κάνουμε χειροποίητο προϊόν, boutique. Δεν μπορεί να αλλάξει τώρα πια αυτό για μένα.

Με την Άννα Χατζησοφιά τα γράφουμε πολύ προσεκτικά, είναι ωραία. Αφού κάνουμε μια γιορτή στις 25 Δεκεμβρίου και δείξουμε σκηνές από αυτό που πρόκειται να δει ο κόσμος στο άμεσο μέλλον, στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει με το πρώτο επεισόδιο.»

Δείτε το βίντεο:

Ελπίζουμε σε μια guest star εμφάνιση Πατούλη στη φάση, ιδανικά σε ένα τέτοιο σκηνικό:

 

Best of internet