Quantcast
THE STREAM

Αστυνομικός μέλος ΝΔ ζητά από τον Κυριάκο να κυβερνήσει με γκλοπ, κερδίζει διαγραφή και ΕΔΕ

Από τον ενθουσιασμό του για τη νίκη της παράταξης φαίνεται πως παρασύρθηκε ένας πολύ Νεοδημοκράτης και γενικώς πολύ δημοκράτης αστυνομικός


THE NEWSROOM · 9 Ιουλίου 2019

Δεν είχαν τελικά την ιδανική (δροσερή) κατάληξη οι ονειρώξεις ενός αστυνομικού για το πως θα είναι η νέα κυβέρνηση ΝΔ, τουλάχιστον ως προς τον ίδιο. Ένας ψύχραιμος κύριος ονόματι Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, οποίος είναι επιβεβαιωμένα (1, 2, 3) μέλος της Ελληνικής Αστυνομίας και της Νέας Δημοκρατίας, μάλλον άφησε τον ενθουσιασμό του για την μεγάλη νίκη της ΝΔ επί του ΣΥΡΙΖΑ να ξεχειλίσει, με το αποτέλεσμα να περνά και στον κόσμο.

Για την ακρίβεια, στον κόσμο του Facebook. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ηλιόπουλος κατέθεσε στο κοινό την Κυριακή των εκλογών ολόκληρη σειρά από posts, όπου καταθέτει τις γεμάτες αγάπη για τον άνθρωπο απόψεις του, ενώ να τονιστεί ότι για κάποιο λόγο που κανείς δε γνωρίζει, στο facebook-ικό του βιογραφικό αναφέρει και τα αυτοκίνητά του:

Όπως πχ μια γλυκιά κουβέντα για τον Αλέξη Τσίπρα, μαζί με τον αριθμό μητρώου του στη ΝΔ για να είναι βέβαια η προέλευση του δώρου:

Μία όμορφη αφιέρωση και μια συμβουλή στον νέο πρωθυπουργό από την πλευρά των ΜΑΤ, τα οποία σύμφωνα με τον αστυνομικό «είναι το κράτος»:

Μία αντίστοιχα γλυκιά αφιέρωση και στους παρατηρητές του προφίλ – η αλήθεια είναι ότι δε βλέπεις κάθε μέρα το «σεβαστείτε αξίες και αρχές γιατί θα σας ξεσκίσω ό,τι έχετε και δεν έχετε»:

Ελπίζουμε να μην χάσατε το «Η Ελλάδα από αύριο θα κυβερνιέται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ισχύ των γκλομπς μας». Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισε επίσης ένα ρομαντικό ραντεβού με τους αναρχικούς των Εξαρχείων:

Αυτό που δεν διευκρινίζεται είναι γιατί κάθε τέτοια δήλωση συνοδεύεται από σέλφι (ακόμη διερευνάται το αν ο αστυνομικός έχει κάποιο αντίστοιχα δροσερό Instagram). Να σημειωθεί ότι ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. έχει αφήσει και στο παρελθόν τα αισθήματά του να φανούν, όταν πρότεινε μια πιο kinky χρήση του γκλοπ:

Όπως αναφέρει το Νewsbeast, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε να γίνει ΕΔΕ για τον αστυνομικό. Όπως δήλωσε στο μέσο ανώτερος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, τα σχόλια του είναι «αντιδημοκρατικά» και «δεν συνάδουν με το προφίλ του Έλληνα αστυνομικού που κάθε μέρα δίνει μάχη για την ασφάλεια των πολιτών».

Ο κ. Ηλιόπουλος διαγράφηκε επίσης και από την Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με λιτή σχετική ανακοίνωση που υπογράφεται από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη:

Πάντως αν τσεκάρει κανείς το προφίλ του πλέον έχουν μείνει δημόσια μόνο posts όπως το παρακάτω, οπότε ο αστυνομικός ίσως αποφάσισε πως καλό θα του κάνει λίγη δροσιά:

 

 

 

 

Best of internet