Quantcast
THE STREAM

Αυτά είναι όλα τα αληθινά γκανιάν που κόπηκαν ή μπήκαν στη Βουλή

Όλη η αφρόκρεμα του Κοινοβουλίου της χώρας για την επόμενη τετραετία μαζεμένη


THE NEWSROOM · 8 Ιουλίου 2019

Χαρμόσυνη είναι η σημερινή μέρα για κάθε γαλάζια ψυχούλα εκεί έξω αγαπητές φίλες και φίλοι: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία κατάφεραν να σκοράρουν ακόμη καλύτερα από τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, βάφοντας τον χάρτη μπλε (με κάτι πιτσιλιές να παρεμβάλλονται) και εξασφαλίζοντας με την αυτοδυναμία που απέσπασαν ότι θα έχουμε μια δεξιά κυβέρνηση με πλήρη λιπαρά.

Ο δε ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να μειώσει την ψαλίδα και να αυξήσει το γενικό του ποσοστό, αλλά έμεινε με ασφάλεια (για τη ΝΔ) πίσω, με την διαφορά να κλείνει κάπου στις 8 μονάδες. Αυτό αρκεί βέβαια για να κατοχυρωθεί ως νέο ΠΑΣΟΚ της καρδιάς μας (με το παλιό ΠΑΣΟΚ να παίρνει ένα τίμιο 8.1%), οπότε μπορούν να είναι κι αυτοί ευχαριστημένοι.

Πριν ξεκινήσει όμως η ολική απέλαση των Εξαρχείων (θα τοποθετηθούν στην Λέρο), αξίζει να πάμε σε ένα πολύ hot πεδίο, το οποίο είναι το ποιοι έγιναν, έμειναν ή πακετώθηκαν από βουλευτές που ήταν στο μεγάλο ξαναμοίρασμα της τράπουλας. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Γρηγόρης Ψαριανός – ΚΟΒΕΤΑΙ

Μετά από μια περιπλάνηση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πολιτικού φάσματος, η οποία κατέληξε στη ΝΔ, η πορεία του Gollum της αριστεροκεντροδεξιάς, Γρηγόρη Ψαριανού ανακόπηκε άδοξα, καθώς πάτωσε στους σταυρούς. Ο ίδιος πάντως το πήρε χαλαρά:

Από την άλλη ίσως κάνει ένα μεταπτυχιακό τώρα.

Θάνος Πλεύρης – ΠΕΡΝΑΕΙ

Το χρίσμα του βουλευτή έδωσε (ξανά) ο ελληνικός λαός στον ατρόμητο καταδρομέα που κατάφερε να διεισδύσει στα Εξάρχεια. Η μόνη μας απορία εδώ είναι αν ψήφισε τον Θάνο Πλεύρη για να τον τιμήσει ή για τις εύθυμες στιγμές που μας χάρισε:

Πέτρος Τατσόπουλος – ΚΟΒΕΤΑΙ

Ούτε ο συνοδοιπόρος του Ψαριανού και δοκιμαστής εμπειριών και πολιτικών κομμάτων Πέτρος Τατσόπουλος κατάφερε να πάρει χρίσμα με τη Νέα Δημοκρατία. Αυτό που τον περιμένει τώρα λογικά είναι το υπόλοιπο μισό της Αθήνας που άφησε αγάμητο.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – ΠΕΡΝΑΕΙ

Ανταμοίφθηκε (στο παρατσάκ) τελικά η εξίσου κοπιαστική και ψυχεδελική φετινή προσπάθεια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, η οποία πέρασε από προεκλογικές υποσχέσεις για ντου στην ΕΡΤ με τανκς μέχρι diss στα γένια του Νίκου Παππά:

Επιταγή για μούσι με λίγο μουστάκι απαντάται στην ιερά παράδοση (σούνα) του ισλαμ που αποτελείται από τεκμηριωμένες…

Gepostet von Constantinos Bogdanos am Donnerstag, 9. Mai 2019

Είμαστε σίγουροι πάντως ότι θα τον βλέπουμε όλο και συχνότερα εδώ μέσα από δω και πέρα!

Γιάννης Λοβέρδος – ΠΕΡΝΑΕΙ

Σε μια πρωτοφανή κίνηση μαζικού χιούμορ, το κινούμενο ενημερωτικό blooper που λέγεται Γιάννης Λοβέρδος εξελέγη βουλευτής. Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί η τρολιά είναι να το κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης:

Κώστας Ζουράρις – ΠΕΡΑΣΕ

Ανανεώθηκε ευτυχώς η θητεία του ακηράσιου, βρωτοφελή και επάρουρου Κώστα Ζουράρι, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο αρχαιόπληκτος της καρδιάς μας έχει άλλα προβλήματα βέβαια αυτή τη στιγμή, καθώς όπως δήλωσε πριν λίγες μέρες, σκοπεύει να ζητήσει πολιτικό άσυλο στη Γαλλία αν βγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυριάκος Βελόπουλος – ΠΕΡΝΑΕΙ

Το είχαν πει τα χειρόγραφα του Ιησού αγαπητές φίλες και φίλοι, εμείς οι άπιστοι δεν το βλέπαμε. Ο Κυριάκος Βελόπουλος εκλέχτηκε και βουλευτής καθώς η όχι πολύ ναζιστική Ελληνική Λύση του μπήκε στη Βουλή. Αν μη τι άλλο, οι εξαγωγές της χώρας μας στον τομέα των κεραλειφών αναμένεται να ανέβουν.

Ραλλία Χρηστίδου – ΠΕΡΑΣΕ

Μετά από κάμποσες υποψηφιότητες, η Ραλλία Χρηστίδου κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας έτσι εκπροσώπηση και του Fame Story στο ελληνικό κοινοβούλιο. Να σημειωθεί ότι η άνοδος της Ραλλίας Χρηστίδου δεν είχε περάσει απαρατήρητη από γνωστό επίλεκτο επιτελείο της βραδινής ζώνης – δε λέμε ότι τη βγάλαμε εμείς δηλαδή, αλλά το λέμε κιόλας:

Εμείς θα περιμένουμε για πάντα Άσπα Τσίνα πάντως:

Παύλος Πολάκης – ΠΕΡΝΑΕΙ

Δεν ξέρουμε που θα φτάσει ο ρυθμός καπνίσματος του Παύλου Πολάκη μετά την ήττα από τον Κούλη, όμως το σίγουρο είναι ότι τα φοβερά μαλλιοτραβήγματα με τον Άδωνι Γεωργιάδη θα συνεχιστούν ακάθεκτα.

Νόνη Δούνια – ΠΕΡΝΑΕΙ

Μπορεί το όνομα αυτό να σας κάνει να αναρωτιέστε «τι χρονιά έχουμε», όμως ο λαός του Πειραιά φαίνεται να πείστηκε να ψηφίσει την βετεράνο του μόντελινγκ που ήταν υποψήφια με τη ΝΔ στην Α’ Πειραιά.

Τέρενς Κουίκ – ΚΟΒΕΤΑΙ

Κουβά πήγε ο κάποτε έτερος ισχυρός άνδρας των κάποτε ΑΝ.ΕΛ. Τέρενς Κουίκ. Αν μη τι άλλο η θητεία του κατάφερε να ξεπεράσει χρονικά αυτή του Πάνου Καμμένου, κάτι είναι κι αυτό.

 

 

Μπάμπης Παπαδημητρίου – ΠΕΡΝΑΕΙ

Προχωρά το σχέδιο του ΣΚΑΪ να κυβερνά απευθείας τη χώρα όπως φαίνεται, μετά την εκλογή του λαοφιλούς δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαδημητρίου. Το μόνο κρίμα για τον ίδιο είναι ότι δεν μπήκε στη Βουλή η Χρυσή Αυγή, την οποία όπως έχει δηλώσει θα μπορούσε να σοβαρέψει.

Τάκης Φύσσας – ΚΟΒΕΤΑΙ

Γνώριμη ήταν αν μη τι άλλο η χτεσινή βραδιά για τον πάλαι ποτέ μπακ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής και υποψήφιο με τη ΝΔ, Τάκη Φύσσα, ο οποίος έβλεπε κόσμο να τον περνάει.

ΓΑΠ – ΠΕΡΝΑΕΙ

Βουλή χωρίς τον πράσινο Γκούφι δεν γίνεται έτσι κι αλλιώς. Αρκεί να πούμε ότι ανήμερα των εκλογών, ο ήρωας Γεώργιος Παπανδρέου ο Β’ κατάφερε να πάει σε σχολείο που δεν ήταν εκλογικό τμήμα.

Χρυσή Αυγή – ΚΟΒΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ

Τέλος (ελπίζουμε για πάντα) το κοινοβούλιο για το γνωστό δολοφονικό ναζιστικό παρεάκι. Ελπίζουμε στις επόμενες εκλογές να ψηφίζουν στην εκλογική περιφέρεια Κορυδαλλού.

 

Best of internet