Quantcast
THE STREAM

Βίκυ Σταμάτη: «Τη βγάζουμε δύσκολα με 2400 ευρώ το μήνα με τον Άκη, μας ζει το σόι»

Ένα πραγματικό δράμα είναι πλέον η ζωή της πρώην βασιλικής οικογένειας της χώρας


THE NEWSROOM · 27 Ιουνίου 2019

Μία ατελείωτη πίκρα είναι η ζωή της Βίκυς Σταμάτη, σύμφωνα με την ίδια τουλάχιστον, μετά την όλη αναμπουμπούλα με τον άνδρα της ζωής της και κάποτε τσάρο της Εθνικής Άμυνας της χώρας, Άκη Τσοχατζόπουλο. Η σύζυγος του άρχοντα των ζεϊμπέικικων, μίλησε στην εκπομπή «Τop Story» του Open TV, όπου αναφέρθηκε διεξοδικά στην άπονη ζωή που τους πέταξε οικογενειακώς στου δρόμου την άκρη.

Στην οποία συνέντευξη, ακόμη και οι κατάμαυρες καρδιές μας έγιναν χίλια κομμάτια μαθαίνοντας το δράμα που βιώνει η οικογένεια Τσοχατζόπουλου. Η οποία ζει πλέον στερημένη από τα πιο βασικά δικαιώματα, όπως το να έχει το μπάτζετ μιας χώρας για να φορτώνει τα μικροέξοδά της.

Για να καταλάβετε, η φαμίλια Τσοχατζόπουλου πλέον έχει ξεπέσει στο να ζει με τις δύο συντάξεις του Άκη (βουλευτή και μηχανικού), η οποίες δεν φτάνουν καν τα δυόμιση χιλιάρικα το μήνα:

«Από τις δύο συντάξεις που παίρνει ο κ. Τσοχατζόπουλος – η μία του βουλευτού και η άλλη του πολιτικού μηχανικού/οικονομολόγου- του επιτρέπεται να παίρνει το ακατάσχετο ποσό, το οποίο είναι 1200 ευρώ από την εκάστοτε σύνταξη. Εκ των οποίων τα 1000 ευρώ καταβάλλονται κάθε μήνα για τα σχολικά δίδακτρα και τις σχολικές υποχρεώσεις του παιδιού μας.»

Με την ελεημοσύνη του σογιού τη βγάζουν:

«Τα βγάζουμε πέρα με πάρα πολλές στερήσεις, με άπειρα προβλήματα. Υπάρχουν άνθρωποι που με κάποιο τρόπο μας ευεργετούν σε στιγμές που έχουμε την απόλυτη ανάγκη. Άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, αλλά όχι του φιλικού.»

Η Βίκυ Σταμάτη όμως υπερασπίστηκε τον εαυτό της και από τις φαιδρές κατηγορίες που της απευθύνουν. Όπως είπε, είναι τουλάχιστον ουτοπικό να της λένε για πισίνα στο σπίτι τους στην Ακρόπολη, καθώς πως μπορεί να χωρέσει πισίνα σε ένα σπίτι μόλις 180 τ.μ.;

«Έχουν γραφτεί απίθανα πράγματα. Για κουρτίνες άκουσα, για κορδόνια… αλλά δεν έχει διωχθεί καμία γυναίκα ούτε για κουρτίνες, ούτε για κορδόνια, ούτε για καναπέδες, αλλά πισίνα δεν υπάρχει. Πως μπορεί να υπάρχει πισίνα σε ένα σπίτι 180 τ.μ.;

Μίλησε επίσης για την επιβαρυμένη υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου, η οποία είναι αυτή που τον έβγαλε από τη φυλακή. Όπως είπε, ο Άκης έχει χάσει την εσωτερική του δύναμη (οκ, και λίγη από την εξωτερική του δύναμη):

«Έχει παίξει πρώτιστο ρόλο και καταλυτικό η φυλάκιση του. Δεν υπάρχει άλλος λόγος ο κ. Τσοχατζόπουλος να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Έχασε πάρα πολύ δύναμη από την δύναμή του. Ήταν υπερδύναμος. Είχε μια εσωτερική δύναμη τεράστια.»

Και μάλιστα, όπως λέει, δεν του έχει μείνει και πολλή ζωή, αν και δεν είπε λεπτομέρειες:

«Ο Άκης έχει έναν πολύ συγκεκριμένο χρόνο ζωής πια. Δεν είναι γιατρός, δεν είναι Θεός, και γι’ αυτό δε θα σας πω τον χρόνο.»

Πρόσθεσε επίσης ότι όλο αυτό ήταν ένας πόλεμος κάποιων εναντίον τους:

«Αυτό ήθελαν την απόλυτη εξόντωση. Βιώνουμε έναν πραγματικό πόλεμο. Όταν θέλουμε τον αντίπαλό μας να τον εξοντώσουμε, τον εξαθλιώνουμε σε όλα τα επίπεδα. Αυτό το σχέδιο, αυτής της πολιτικής δίωξης. Δεν υπάρχει κανένα ποινικό στοιχείο εις βάρος μου. Ήταν καθαρά πολιτική δίωξη.»

Για το φινάλε, η Βίκυ Σταμάτη επιτέθηκε στους εχθρούς του γάμου της, οποίος είχε γίνει στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Παρίσι και σύμφωνα με φήμες, είχε κοστίσει ένα εκατομμύριο ευρώ:

Υπήρχε λόγος που έγινε αυτό όμως, σύμφωνα με τη Βίκυ Σταμάτη. Έπρεπε να πάρουν αποστάσεις από τους εχθρούς τους, οπότε πήγαν ως το Παρίσι για να είναι σίγουρα μακριά από αυτούς:

«Ο πρώτος γάμος του έγινε στο Μονακό, δεν ασχολήθηκε όμως κανείς. Ο γάμος έπρεπε να γίνει μακριά για να μην μας αγγίξουν οι εχθροί μας. Ο Άκης μάλιστα ήθελε να παντρευτούμε στη Νίκαια της Γαλλίας.»

Μην ακούς κανέναν ρε Βικάρα, εμείς έτσι σε θέλουμε να είσαι πάντα:

 

Best of internet