Quantcast
THE STREAM

Αγγλία: Τζιμάνια μπουκάρουν σε σπίτι μέρα μεσημέρι, δίνουν σε κάμερα σεμινάριο διάρρηξης

Μπορεί να τους είδαν εκατομμύρια άνθρωποι να κάνουν διάρρηξη, αλλά τουλάχιστον τους είδαν εκατομμύρια άνθρωποι να κάνουν διάρρηξη


THE NEWSROOM · 26 Ιουνίου 2019

Σε επιστροφή του διπλώματος διαρρήκτη που κατέχουν θα υποχρεωθούν δύο νεαροί επαγγελματίες του είδους στο Netherton της Αγγλίας, μετά από μια (υπερβολικά) δημόσια επίδειξη των ικανοτήτων τους. Το περιστατικό για το οποίο μιλάμε συνέβη κατά τη διάρκεια μιας (επιτυχημένης μολοταύτα) διάρρηξης μιας κατοικίας, της οποίας τα προβλήματα ξεκίνησαν κυριολεκτικά από πολύ νωρίς: Για κάποιο ακατανόητο σε εμάς τους κοινούς θνητούς λόγο, τα δύο τσακάλια αποφάσισαν να μπουκάρουν στο σπίτι όσο η μέρα ήταν ακόμη θεοφώτεινη.

Πιο συγκεκριμένα, η διάρρηξη ξεκίνησε κατά τις 8.40 μ.μ. λίγες μέρες πριν, στις 16 Ιουνίου. Θα υπέθετε κανείς ότι αυτές οι δουλειές γίνονται νύχτα, όμως οι δύο ήρωές μας λογικά αποφάσισαν ότι στο σπίτι της οδού Marriott δεν απειλούνται από κανέναν.

Πράγματι δεν υπήρχε κανείς εκεί – εκτός από μια κάμερα στον κήπο της πίσω μεριάς του σπιτιού, η οποία ήταν στρατηγικά τοποθετημένη για να καταγράψει άψογα την προσπάθειά τους να ανοίξουν το παράθυρο με ένα λοστό. Το εξαιρετικό είναι ότι οι δύο διαρρήκτες έδωσαν κατά τα άλλα προσοχή στη λεπτομέρεια επιλέγοντας ρούχα που καλύπτουν τις φυσιογνωμίες τους.

Τελικά, μετά από κάμποση προσπάθεια, το πανίσχυρο ντουέτο κατάφερε να μπει στο σπίτι, όπου έμεινε ένα μισάωρο περίπου. Τελικά η επίσκεψη κατάφερε να τελειώσει πριν έρθει η αστυνομία, παρότι είχε δώσει υποσχέσεις πως θα μας χάριζε ένα τέτοιο δραματικό φινάλε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν πήγε καλά η εξεταστική του Ιουνίου στη μεγάλη της διαρρηκτικής σχολή, αλλά δεν πειράζει, υπάρχει και ο Ιούνιος.

(πηγή)

 

 

Best of internet