Quantcast
THE STREAM

Ο ράπερ-youtuber Bafman συλλαμβάνεται για χόρτο, προλαβαίνει να ξεκινήσει beef στο Instagram

Θα ανοίξει προσεχώς η ΕΛ.ΑΣ. ειδική διεύθυνση Δίωξης Ράπερ / Youtubers; Πρώτοι εδώ


THE NEWSROOM · 25 Ιουνίου 2019

Άλλο ένα μεγάλο βήμα προς το αληθινό gangsta (και το αληθινό ganja) φαίνεται πως έκανε το ελληνικό ραπ, μετά την περιπέτεια που ζει ένα επίλεκτο μέλος του. Κι όμως δεν μιλάμε για την περίπτωση των trappers από Ζωνιανά (για τους οποίους γράφαμε πρόσφατα) αν πήγε εκεί το μυαλό σας – η περίπτωση που μας απασχολεί σήμερα έρχεται από την πρωτεύουσα και πιο συγκεκριμένα, από την Καλλιθέα.

Ο γκάνγκστα ράπερ της ημέρας λοιπόν είναι ο γνωστός ράπερ και youtuber ονόματι Μπάφμαν, σύμφωνα με δήλωση που έκανε ο ίδιος μέσω Instagram (στην οποία θα επανέλθουμε σύντομα). Να σημειωθεί εδώ ότι ο Μπάφμαν είναι περισσότερο youtuber (και ακτιβιστής της κάνναβης) όπως δηλώνει ο ίδιος, παρά ράπερ – απλά ήταν στη φάση από παλιά λόγω σχέσης με BCC crew και Tang Ram, παρότι τελευταία ασχολείται κι αυτός με την τραπ (φυσικά).

Είναι επίσης και συνεργάτης του επίσης youtuber και ειδώλου της νεολαίας ονόματι Pournaras, τον οποίο παίζει να πέρασαν οι γείτονες για random ανήλικο και να φώναξαν την αστυνομία:

Ο αυτοαποκαλούμενος ως Μεσιέ Τιμπίνο και κολλητός του Pournara φαίνεται πως συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., η οποία ανακοίνωσε πως μάζεψε από το στούντιο και το σπίτι του 160 γραμμάρια κάνναβης, 0,9 γραμμάρια κοκαΐνης, τρίφτες κάνναβης, ζυγαριές ακριβείας, τρία αεροβόλα  και μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser).

Καλό θα ήταν να μην παίξετε και το σπίτι σας σε αυτό βέβαια, καθώς δεν αποκλείεται τα λαγωνικά της Αστυνομίας να βρήκανε CBD και να το μπέρδεψαν με την γνωστή κάνναβη, γιατί έχει γίνει κι αυτό στο παρελθόν. Θα έχει ενδιαφέρον επίσης να βλέπαμε τον φάκελο της έρευνας των υπεύθυνων αστυνομικών, η οποία θα περιέχει σίγουρα κάτι τέτοια φοβερά ντοκουμέντα:

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, πρόκειται τουλάχιστον για μεταδιδακτορικό ερευνητή στη μπαφολογία:

Με το γνωστικό του αντικείμενο να προεκτείνεται ως την κοινωνιολογία του χόρτου:

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο 35χρονος ράπερ παρακολουθούνταν για ένα μήνα από την Αστυνομία: Η αλήθεια είναι ότι αισθανόμαστε αμέσως καλύτερα, όταν ξέρουμε ότι κανένας YouTuber δεν ξεφεύγει από το άγρυπνο μάτι του νόμου. Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αν και στο μεταξύ πρόλαβε (μέσω Instagram) να ξεκινήσει κι (άλλο) ένα beef με τον ράπερ Supreme από τους RNS, τον οποίο και αποκάλεσε ρουφ:

Να σημειωθεί ότι ήδη κατάφερε να βγάλει ένα σύντομο βίντεο με τα νέα του βραχιόλια:

Αν και όπως μαθεύτηκε ήδη, ο Μπάφμαν αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους:

Ενώ θέση πάνω στο ζήτημα πρόλαβε να πάρει μια άλλη σπουδαία φυσιογνωμία του ελληνικού ραπ, o FORIS MC:

Μείνετε συντονισμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις από την συγκλονιστική (και χορταστική) αυτή υπόθεση αγαπητές φίλες και φίλοι, εμείς από τη μεριά μας θεωρούμε ότι υπάρχει λαμπρό υπόδειγμα ράπερ / youtuber για τους μικρούς μας φίλους για να υιοθετήσει η ΕΛ.ΑΣ. αν θέλει να νουθετήσει τη νεολαία και είναι ο ΝΟΕ που μάζεψε 420 τόνους σκουπίδια.

 

 

Best of internet