Quantcast
THE STREAM

«9 στις 10 Κυριακές έχει λιακάδα λόγω θείας λειτουργίας» είπε ο γκουρού Σταμάτης Γονίδης

Η 1 Κυριακή που δεν έχει ήλιο είναι επειδή η Θεία Πρόνοια τα έχει βρει δύσκολα λόγω κλιματικής αλλαγής


THE NEWSROOM · 24 Ιουνίου 2019

Μια καινούρια προσέγγιση στο μείζον ζήτημα της αλλαγής του κλίματος μας χάρισε ο σπουδαίος Έλληνας αοιδός και new age φιλόσοφορ, Σταμάτης Γονίδης. Ο μεγάλος γκουρού και αγαπημένος (μάλλον) καλλιτέχνης του Πάνου Καμμένου, μας έχει χαρίσει στο παρελθόν πολλές ψυχεδελικές στιγμές, μεταξύ άλλων θεωρίες περί εσωγήινων, ένα δίσκο – τάμα στην Παναγιά της Κανάλας και φυσικά την θρυλική εισήγηση περί λιακάδας.

Είναι Ιούνιος του 2019 λοιπόν και ο υπέροχος κ. Γονίδης επέστρεψε για άλλο ένα αυτοσχέδιο TEDx με τα πιστεύω του, με παρουσιαστή τον έτερο τιτάνα του νεοελληνικού πολιτισμού που λέγεται Πέτρος Κωστόπουλος. Η εισαγωγή με το «τώρα δεν είμαι στο πιστεύω, τώρα είμαι στο γνωρίζω» λειτουργεί ιδανικά για να φτάσουμε στο ψητό, το οποίο είναι η θέση του κ. Γονίδη ότι τις Κυριακές έχει λιακάδα γιατί η Κυριακή είναι η μέρα της θείας λειτουργίας.

Γονίδης

Καείτε μαζί μας

Gepostet von Luben am Donnerstag, 24. März 2016

Να τονίσουμε εδώ ότι ο Σταμάτης Γονίδης είναι συζητήσιμος άνθρωπος: Δέχεται ότι αυτό δεν ισχύει πάντα, καθώς όλοι θυμόμαστε από 34234 Κυριακές που έβρεξε ξαφνικά και μας γάμησε την εκδρομή. Ισχύει όμως στο 90% των περιπτώσεων, καθώς η ευλογία της θείας λειτουργίας μπλέκεται με την κλιματική αλλαγή.

Όπως είπε:

«Τώρα το κλίμα έχει αλλάξει, αλλά και πάλι ισχύει αυτό. Ως επί το πλείστον, 90% ισχύει.»

Παρακάτω συνέχισε με ένα άλλου τύπου κήρυγμα:

«Εμείς δεν έχουμε θρησκεία, έχουμε πίστη. Εγώ είμαι σε φάση που πλέον δεν πιστεύω, είμαι σε φάση που γνωρίζω. Όταν ακούσεις τον Θεό να σου μιλάει και σου λέει: Δεν θέλω από κανέναν να σηκώσει τον Σταυρό μου, θέλω αγάπη και ειλικρίνεια. Μια κρυστάλλινη φωνή και λες αυτός είναι ο Χριστός.»

Δείτε το βίντεο:

Σπαταλιέται ο κ. Γονίδης εδώ στην Ελλάδα με τους μπουρτζόβλαχους, κανονικά πρέπει να πάρει μεταγραφή για Ινδία ώστε να παίξει σε πρωτάθλημα του επιπέδου του.

Best of internet