Quantcast
THE STREAM

Αυτό το βίντεο από εξετάσεις σχολής Ψαλτών είναι ότι πιο εξεταστική Ιουνίου παίζει το 2019

Όχι μόνο υπάρχουν φοιτητές ψαλτικής, αλλά ζουν την καλοκαιρινή εξεταστική εξίσου ειδυλλιακά με όλους τους υπόλοιπους


THE NEWSROOM · 24 Ιουνίου 2019

Κανένας δε γλιτώνει από τη μιζέρια της εξεταστικής αγαπητές φίλες και φίλοι, είτε σπουδάζετε Ναυπηγός μηχανικός, είτε σπουδάζετε κοινωνιολόγος, είτε είστε από το Περιστέρι και μελετάτε την τέχνη του ψυκτικού σε κάποιο γκαράζ (ας υποθέσουμε για χάρη του παραδείγματος πως δίνουν και οι ψυκτικοί εξεταστικές). Ειδικά η καλοκαιρινή εξεταστική είναι μία από τις χειρότερες, καθώς η επιπέδου Τσέρνομπιλ ζέστη της χώρας μας συνδυάζεται με τον απαγορευτικό για την πιθανότητα θάλασσας παράγοντα των 20+ χρωστούμενων μαθημάτων.

Να πούμε εδώ επίσης ότι δεν μας είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι οι σύγχρονοι ψάλτες (παραδόξως δεν εννοούμε τον Στάθη Ψάλτη εδώ) βγαίνουν από σχολή – για την ακρίβεια δεν είχαμε ιδέα για το από που μπορεί να βγαίνουν οι ψάλτες. Όπως όλα δείχνουν, πάνε κι αυτοί σε σχολή, η οποία αυτή την περίοδο έχει τις εξετάσεις, οι εικόνες της οποίας φαίνονται αρκετά ζοφερές ώστε να κοντράρουν την οποιαδήποτε άλλη.

Οι ταλαίπωροι εξεταζόμενοι:

Η όρεξη για ζωή που λάμπει στα βλέμμα όλων:

Οι εξεταστές που αμφιβάλουν για το αν υπάρχει οποιαδήποτε ελπίδα:

Ο φοιτητής που έπαθε lag από το άγχος στην προφορική εξέταση:

Τα θέματα που φαίνονται κινέζικα:

Δείτε το βίντεο:

Εξετάσεις Διπλώματος εκκλησιαστικής μουσικής. Τώρα στο "Σχολείον Ψαλτικής"!Ψάλλει ο μαθητής του Σχολείου Παναγιώτης Κοσμόπουλος.

Gepostet von Σχολείον Ψαλτικής am Samstag, 22. Juni 2019

Θα ήταν ανακουφιστικό να μάθουμε ότι τα σκονάκια τουλάχιστον δεν είναι αμαρτία πάντως, άμα ήταν έτσι έχουμε ρεζερβέ θέση στην κόλαση.

Best of internet