Quantcast
THE STREAM

Λουκέτο στο μαγαζί του Salt Bae στη Μύκονο έβαλαν οι αρχές, κορυφώνεται η ελληνοτουρκική κόντρα

Το μαγαζί του Τούρκου επιχειρηματία – influencer υιοθέτησε πολύ γρήγορα την ελληνική κουλτούρα και άρχισε να πιστολιάζει αποδείξεις


THE NEWSROOM · 21 Ιουνίου 2019

Ίσως ο τουρισμός να μην είναι τελικά εγγύηση για αιώνια ελληνοτουρκική φιλία, αν κρίνουμε από τα τύμπανα πολέμου που ήχησαν από το πιο fabulous νησί της Ελλάδας, της Μεσογείου και πιθανώς του ηλιακού συστήματος. Σε μια πρωτοφανή κίνηση, το ελληνικό κράτος αποφάσισε να βάλει λουκέτο σε ένα πολύ συγκεκριμένο εστιατόριο: Σε αυτό που άνοιξε στη Μύκονο ο πασίγνωστος Τούρκος άρχοντας της μπριζόλας και μάγος του αλατιού, Salt Bae – κατά κόσμον Νουσρέτ Γκιοκτσέ.

Salt Bae GIF by Deliveroo - Find & Share on GIPHY

Πιο συγκεκριμένα, η επίθεση στελεχώθηκε από ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι οποίοι έβαλαν το βράδυ της Τρίτης λουκέτο στο μαγαζί του πασίγνωστου επιχειρηματία, σεφ και κολλητού του Μαδούρο, με το επιχείρημα τους να είναι ότι το μαγαζί (το οποίο λέγεται επίσης Nusret) είχε ρίξει πιστόλι σε κάμποσες αποδείξεις. Για την ακρίβεια, ο έλεγχος έδειξε ότι δεν είχαν εκδοθεί 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.

Η έφοδος της ΑΑΔΕ κράτησε μέχρι τα ξημερώματα, ενώ το λουκέτο θα κρατήσει 48 ώρες. Να σημειωθεί εδώ ότι ο πασίγνωστος σεφ έχει ακουστεί ότι βάζει χέρι και στα πουρμπουάρ των εργαζόμενών του, οπότε είναι  λογικό να περιμένουμε και μια έφοδο από την Επιθεώρηση Εργασίας για να δούμε τι θα βρουν.

Ντάξει μην παίξετε και το σπίτι σας σε αυτό το τελευταίο, λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα καμιά φορά.

 

Best of internet