Quantcast
THE STREAM

Τούρκοι κάνουν fabulous γάμο με αστακομακαρονάδες στη Σύμη, επειδή ελληνοτουρκική φιλία

Ένα τριήμερο στη Σύμη με σαμπάνιες και χορεύτριες έβαλε αρκετά γερές βάσεις για άλλα 150 χρόνια ελληνοτουρκικής φιλίας


THE NEWSROOM · 19 Ιουνίου 2019

Ακόμη κι αν οι κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας έχουν μπει σε mode «Πάνος Καμμένος» και έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια για ένα γεωτρύπανο (το οποίο λέγεται Πορθητής, το οποίο είναι και ιδανικό όνομα για το αγαπημένο άλογο του Κύριου Αυγολέμονου στον ιππόδρομο), οι δύο λαοί κάτω στο έδαφος συνεχίζουν να τα βρίσκουν μια χαρά. Για την ακρίβεια, ένας απίστευτα fabulous γάμος Τούρκων που έγινε στην ακριτική Σύμη αποδεικνύει ότι όχι Έλληνες και Τούρκοι απλά δεν θα (ξανα)πολεμήσουν (όπως έχουμε αναλύσει με άπειρα άλλα παραδείγματα), αλλά ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο.

Και από όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού, ιδανικό ταίρι φαίνεται πως είναι οι Τούρκοι ζάμπλουτοι τουρίστες με τους Έλληνες επαγγελματίες του τουρισμού. Την ίδια στιγμή που είχαμε γεμίσει με hoax για επιστράτευση, ένας γάμος δύο Τούρκων φαίνεται πως μάζεψε το 30% της ελίτ της διπλανής χώρας, τα μέλη της οποίας πήραν το καθένα ένα πρόχειρο γιοτ και έσπευσαν στο λιμάνι της Σύμης.

Η φιέστα του γάμου των δύο πελούσιων Τούρκων, οι οποίοι κατάφεραν να παραμείνουν άγνωστοι αν και φαίνεται πως αγοράζουν ακίνητα και στη χώρα μας για να γίνουν περισσότερο φίλοι μας, κράτησε ένα τριήμερο. Οι παρευρισκόμενοι έφαγαν και γλεντοκόπησαν σε όλες περίπου τις ταβέρνες του νησιού, χόρεψαν ελληνικούς και τουρκικούς χορούς, έφεραν και χορεύτριες, έφαγαν και ήπιαν σαν πασάδες και στο τέλος έριξαν και πυροτεχνήματα.

A, έφαγαν και μια (ή πενήντα) αστακομακαρονάδες:

Δείτε τα βίντεο:

Κάντε γάμους με γιοτ και αστακομακαρονάδες, όχι πόλεμο.

 

Best of internet