Quantcast
THE STREAM

Τον ιδιοκτήτη του Booze και ιδρυτή του καπνιστικού κόμματος Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. κατεβάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Οι επί δεκαετίες αγώνες των καπνιστών για τα δικαιώματά τους είναι πολύ κοντά στη δικαίωση


THE NEWSROOM · 13 Ιουνίου 2019

Το ότι οι δημοτικές εκλογές με τους χιλιάδες, υπέροχους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους τους ολοκληρώθηκαν, δεν σημαίνει ότι τα αποθεματικά ισχυρών υποψηφιοτήτων της χώρας έχουν εξαντληθεί. Για την ακρίβεια φαίνονται πιο ακμαία από ποτέ, με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά στην μαζική επιστράτευση του ΣΚΑΪ από τη ΝΔ με έναν βετεράνο αγωνιστή του καπνιστικού κινήματος.

Καλά ακούσατε αγαπητές φίλες και φίλοι, μιλάμε για μια εμβληματική μορφή του κινήματος των καπνιστών, αφού έτσι κι αλλιώς μια μέρα θα πεθάνουμε. Πιο συγκεκριμένα, η Κουμουνδούρου αποφάσισε να πάει με μια κοντινή της (γεωγραφικά μιλώντας) επιλογή και κατεβάζει για υποψήφιο στην Α’ Αθήνας τον Νίκο Λούβρο, ο οποίος εκτός από ιδιοκτήτης του πολυχώρου Booze Co-operativa στο κέντρο της Αθήνας είναι και υπερήφανος ιδρυτής του κόμματος Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. (Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση), το οποίο από το 2009 που ιδρύθηκε μάχεται για τα δικαιώματα των καπνιστών.

Εκτός από φύλαρχος των Αθηναίων χίπστερς, ο Νίκος Λούβρος έχει στο βιογραφικό του και μια αίτηση ακύρωσης του Νόμου Αβραμόπουλου περί απαγόρευσης του καπνίσματος που κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας . Οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. είχαν κατέβει και στις εκλογές του 2009, όπου είχαν υποψήφιους μόνο στην Α’ Αθήνας και πήραν 1.353 ψήφους.

Κάπως έτσι θα μοιάζει η αναγγελία της νέας συνεργασίας από τον Τέρενς Κουίκ, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι:

Ενώ αυτό θα είναι λογικά ο νέος ύμνος του ΣΥΡΙΖΑ στις συγκεντρώσεις του, ειδικά αν οι εκλογές στραβώσουν:

Best of internet