Quantcast
THE STREAM

Παρουσιαστής της ΕΡΤ ανακαλύπτει φέρετρο στα υπόγεια του Ραδιομεγάρου, μπορεί και όχι, προχωράμε

Τουλάχιστον αν ποτέ πεθάνει οριστικά η ενημέρωση σε αυτή τη χώρα θα είναι εύκολο να θαφτεί


THE NEWSROOM · 12 Ιουνίου 2019

Το ότι τα πράγματα στην ΕΡΤ δεν είναι και στο πιο ζωντανό της ιστορίας τους το γνωρίζαμε, με βάση το απόλυτο error 404 που έπαθαν τη μέρα της διάλυσης της Βουλής. Η ομολογουμένως ισχυρή αυτή ένδειξη βέβαια δε θα μπορούσε να μας έχει προετοιμάσει γι’αυτό το Castlevania σκηνικό που βίωσε σήμερα ένας παρουσιαστής της ΕΡΤ, όταν έκανε την προμενάδα του στα υπόγεια του Ραδιομεγάρου.

Όπως ανέφερε λοιπόν σε post του στο Facebook ο παρουσιαστής Νίκος Αγγελίδης , ο οποίος αξίζει να τονίσουμε ότι είχε ψυχανεμιστεί από την αρχή το ότι η ανάρτηση του μπορεί να γίνει βάιραλ (που λένε και στο χωριό μας), στα υπόγεια της ΕΡΤ, δίπλα σε κάτι cd, υπάρχει ένα ανοιχτό φέρετρο. Το όλο installation είναι μάλιστα τόσο αυθόρμητο, που φαίνεται σαν να έφυγε μόλις ο κάτοχός του για να πάει να πιει καφέ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση:

«ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!!!

Υποψιάζομαι ότι αυτή η ανάρτηση θα γίνει viral. Βρέθηκα στα υπόγεια της ΕΡΤ και τι λέτε να είδα μπροστά μου; Ένα φέρετρο… Κανονικό φέρετρο! Δίπλα στα ντανιασμένα cd με το Θέατρο της Δευτέρας… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ. Ήταν και μισάνοιχτο μάλιστα, λες και την είχε κοπανήσει ο μακαρίτης. Μπρρρ… Εντάξει η ευρηματικότητα στην ΕΡΤ δεν μπορεί να έχει όμοιο, πουθενά. Με τίποτα! Υποκλίνομαι στο μεγαλείο σου αγαπημένη μου ΕΡΤ.»

ΦΕΡΕΤΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!!!Υποψιάζομαι οτι αυτή η ανάρτηση θα γίνει viral. Βρέθηκα στα υπόγεια της ΕΡΤ και τι λέτε να…

Gepostet von Nikos Angelidis am Mittwoch, 12. Juni 2019

Κάποιοι ξερόλες βέβαια δεν άφησαν τον άνθρωπο να χαρεί την Bauhaus φάση του ήσυχος. Αμέσως χώθηκαν για να του υποδείξουν ότι δεν είναι φέρετρο αλλά θήκη από μεγάλα έγχορδα μουσικά όργανα, λες και είχαν και στο χωριό τους κουαρτέτο εγχόρδων:

Ντάξει από την άλλη δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος, γιατί ως γνωστόν πεθαίνει κανένας, ανασταίνεται κανένας…

 

Best of internet