Quantcast
THE STREAM

Τρελο παρεάκι με Κατερίνα Στικούδη και Δημήτρη Κουτσούμπα έζησε προχτές ο Περισσός

Περιμένουμε διασκευή στο περίφημο Κουτσουμπιλόβ από την Κατερίνα της καρδιάς μας


THE NEWSROOM · 12 Ιουνίου 2019

Ένα 16μπαρο ενάντια στη λυκοσυμμαχία της ΕΕ ετοιμάζεται λογικά να χώσει η αγαπημένη μας Κατερίνα Στικούδη, μετά το ερυθρό attend που έκανε προχτές το βράδυ (Δευτέρα 10 Ιουνίου). Η τραγουδίστρια και εσχάτως ράπερ επισκέφθηκε την έδρα του ΚΚΕ στον Περισσό μαζί με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη (κατά κόσμον Dj Rico – μέλος των Goin’ Through και Νέβμα), στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργάνωσε η ΚΕ του ΚΚΕ, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ένα πραγματικά αξιομνημόνευτο παρεάκι, το οποίο προφανώς είναι και φανερά καλύτερο από το δικό σας.

Πιο συγκεκριμένα, στο σουαρέ που έγινε στα κεντρικά HQ του ΚΚΕ παραβρέθηκαν εκτός από το ζεύγος και ο Κώστας Καζάκος, η Μπέτυ Βαλάση και ο Παύλος Ορκόπουλος. Το σκηνικό καταγράφηκε από την κάμερα του 902, η οποία αποθανάτισε την συνάντηση της χαμογελαστής Κατερίνας Στικούδη με τον γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Το γεγονός δε θα μπορούσε φυσικά να παραμείνει ασχολίαστο:

από Αλεκσάντερ Πλατς‎

Εκτός από τους προαναφερθέντες, το κοφτερό μάτι του κοινου διέκρινε και τον παπά-Τριαντάφυλλο από το Καφέ της Χαράς, κατά κόσμον Στέλιο Γούτη:

Παρότι η Στικούδη προφανώς έκλεψε την παράσταση, από την εκδήλωση μαθεύτηκαν διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα, ότι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΚΚΕ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα είναι η παλιά αρχηγός Αλέκα Παπαρήγα (η καλή), ενώ στην 12η τιμητική θέση θα μπει ο Θάνος Μικρούτσικος.

Περιμένουμε τώρα rap challenge Κατερίνας σε ΥΠΟ μήπως ζήσουμε επιτέλους κάποιο battle της προκοπής.

Best of internet