Quantcast
THE STREAM

Ο Κωστάκης Καραμανλής που κάνει ράφτινγκ στην Ήπειρο είναι ό,τι πιο δροσερό θα δεις σήμερα

Πριν επιθεωρήσει άλλη μια σειρά ταβερνών, ο πρώην πρωθυπουργός μας έδειξε τι δεινός sportsman είναι


THE NEWSROOM · 11 Ιουνίου 2019

Ζωντανή ενσάρκωση της φράσης «τη ζωή σου να’κανα» φαίνεται πως έχει γίνει ο αγαπημένος πρώην πρωθυπουργός αυτού του site, Κωστάκης Καραμανλής. Το αρχοντικό τοτέμ της κεντροδεξιάς, το οποίο τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την επιστημονική καταγραφή των ταβερνών της επικράτειας, από την Κοζάνη ως τη Λευκάδα και μέχρι την Ροδόπη, αυτές τις μέρες βρίσκεται στην πανέμορφη Ήπειρο, όπου όπως όλα δείχνουν, το ζει όπως πρέπει.

Πιο συγκεκριμένα, παρά τα 62 του χρόνια, ο Κωστάκης Καραμανλής δεν κώλωσε να μπει στα πάντα κρύα νερά του ποτάμου Βοϊδομάτη για να κάνει ράφτινγκ. Προφανώς ο έμπειρος πρώην πρωθυπουργός, τον οποίο συνόδευε ο πρώην γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, ξέρει ότι λίγη άσκηση και το κρύο νερό ανοίγουν την όρεξη, αν και η αλήθεια είναι ότι από το υπέροχο στυλ του ξέρουμε αμέσως ότι έχουμε να κάνουμε με έναν πραγματικό δαμαστή της φύσης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Κάποια ταβέρνα ακόμη θα κλαίει λογικά μετά από τόσες αθλοπαιδιές, αλλά οι σπουδαίοι άνθρωποι και οι σπουδαίες χασαποταβέρνες φαίνονται στα δύσκολα.

Best of internet