Quantcast
THE STREAM

Η ΕΡΤ είπε sorry γιατί έπαιζε ομιλία Τσίπρα και ξέχασε την είδηση για διάλυση της Βουλής

Τουλάχιστον ήταν busy οι άνθρωποι, δεν μπορεί να πει κανείς ότι τεμπέλιαζαν


THE NEWSROOM · 11 Ιουνίου 2019

«Λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε» είναι λογικά το mood στη διοίκηση της ΕΡΤ από χτες, καθώς αναγκάστηκε να επιδοθεί σε μια πιρουέτα που θα εντυπωσίαζε ακόμη και τον Αλέξη Κωστάλα. Το θέμα για όλο αυτό το χαμό είναι το χτεσινό δελτίο ειδήσεων των 21:00 της ΕΡΤ, το οποίο στην ύλη του ξέχασε να αναγγείλει μια μικρή, ασήμαντη λεπτομέρεια: Το ότι διαλύεται η Βουλή και προκηρύσσονται εκλογές.

Φυσικά, δεν είναι ότι στην ΕΡΤ απλά τζογάριζαν από Ίντερνετ σε αγώνες κρίκετ στη Μιανμάρ και ξέχασαν τη διάλυση της Βουλής – ήταν απασχολημένοι. Συγκεκριμένα, έπαιξαν ολόκληρη την ομιλία του πρωθυπουργού μας του Αλέξη του Τσίπρα στο Μέγαρο Μουσικής, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίαζε το πρόγραμμά του.

Κάποιοι μίζεροι βέβαια άρχισαν τη γκρίνια που δεν κατάφεραν να ακούσουν την διάλυση της Βουλής από την ΕΡΤ, σαν να μην έχουν τόσα κανάλια για να το κάνουν δηλαδή. Για να ικανοποιηθούν, η μεγαλόψυχη ΕΡΤ έβγαλε ανακοίνωση ότι sorry (not sorry).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το χθεσινό δελτίο ειδήσεων των 21:00 της ΕΡΤ πρόβαλε πολιτική εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού και σειράς Υπουργών, όπως πάντα και παραδοσιακά γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις τόσο για τον Πρωθυπουργό όσο και για τους αρχηγούς άλλων κομμάτων, σε εκδηλώσεις που διεξάγονται κατά τη διάρκεια του δελτίου Ειδήσεων.

Δεν πρόβαλε όμως με τα ανάλογα ρεπορτάζ τις λοιπές ειδήσεις της ημέρας, περιλαμβανόμενης της είδησης για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών. Αυτό ήταν λάθος και η Διοίκηση της ΕΡΤ λυπάται για αυτό.»

Εσεις την αγαπάτε την ΕΡΤ με τα bloopers της ή είστε τίποτε λάτρεις της ενημέρωσης; Όπως πχ:

Η ανακάλυψη ότι στη μάχη του Μαραθώνα ήταν Σπαρτιάτες

Η συνομιλία με τον μητροπολίτη από το υπερπέραν

Ότι το ίδιο το μνημείο της ΕΡΤ έχει ρητό οπαδών του Αρτέμη Σώρρα

Το ρητό αυτό δεν είναι ακριβώς αυτό που πιστεύουν αυτοί που το έστησαν.

Η επιστροφή του Ευάγγελου Αβέρωφ στον κόσμο των ζωντανών για να δει παρέλαση

Η είσοδος της Βρετανίας στο ευρώ (not)

 H διαπίστωση ότι το το Κουλούρι είναι κανονικό πρακτορείο ειδήσεων

To θρυλικό live καζανάκι την ώρα της μετάδοσης:

Και φυσικά η φορά που έδειξαν Pornhub από PC τους στο δελτίο:

Best of internet