Quantcast
THE STREAM

Στο εμπόριο (ελληνικής) κάνναβης ετοιμάζεται να το ρίξει ο γιος του Πάνου Καμμένου

Εντερπρενέρ στο χώρο του χορταριού φαίνεται πως επιδιώκει να γίνει ένα από τα παιδιά του Πάνου Καμμένου


THE NEWSROOM · 11 Ιουνίου 2019

Όλα πρίμα φαίνεται πως πηγαίνουν στη ζωή για τον Πάνο Καμμένο και την οικογένειά του, παρότι η πολιτική ζωή του πρώην μεγάλου Πολέμαρχου μετά την επεισοδιακή πτώση του από την καρέκλα είναι ένα συνεχές τριπάκι γεμάτο Σοβιετικές δολοπλοκίεςγκαζόζα και μπουζούκια  (1, 2), αν και όχι γκαζόζα στα μπουζούκια. Η αλήθεια είναι πως μας είχε ήδη δώσει μια γεύση από το τι μέλλει γενέσθαι, όταν παράτησε την δοξασμένη στρατιωτική παραλλαγή (και τις 50 διαφορετικές που είχε δηλαδή), προκειμένου να βάλει κάτι πιο φάνκι.

Δηλαδή τη στολή του μπαρμαν, προκειμένου να φτιάξει κοκτέιλ σε μπαρ της Βουλιαγμένης (το οποίο ανήκει σε δύο από τα παιδιά του). Είναι φανερό πως το ίνδαλμα του Πάνου είναι ο Τομ Κρουζ, ο οποίος μπορούσε να πρωταγωνιστήσει τόσο στο Top Gun οσο και στο Cocktail.

Για αυτή την υπέροχη εικόνα μιλάμε:

Εκτός από αυτό το μπαρ, στο οποίο πολύ εύκολα θα πίναμε τους υγρούς υδατάνθραπες που θα μας σέρβιρε ο πρώην αρχηγός των πρώην ΑΝ.ΕΛ (οι οποίοι ανακοίνωσαν χτες ότι ρίχνουν κανόνι στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές), η οικογένεια Καμμένου έχει κι άλλα επιχειρηματικά πλάνα. Τα οποία πλάνα μάλιστα έχουν κάνουν με το ίσως διασημότερο χορτάρι του κόσμου: Την κάνναβη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ηλίας Καμμένος, γιος του Πάνου, είναι μαζί με άλλα δύο άτομα συνιδρυτής της εταιρείας Greekkannabis, η οποία σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύει το blog bankstersae.blogspot.com, θα ασχολείται με την καλλιέργεια, διάθεση και εμπορία κάνναβης. Αναλυτικά, οι μπίζνες της εταιρείας θα περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

«[Την]καλλιέργεια, παραγωγή, μεταποίηση, παρασκευή, αποθήκευση, μεταφορά, συσκευασία, διάθεση και εμπορία εντός και εκτός Ελλάδος λιναριού,κάνναβης, αρωματικών φυτών, σπόρων, βοτάνων και κάθε είδους παραγώγου από τις ανωτέρω ουσίες.»

Δείτε τις φωτογραφίες από το καταστατικό:

Χωρίς να αμφισβητούμε καθόλου το επιχειρηματικό δαιμόνιο της οικογένειας, θα θέλαμε πολύ να μάθουμε αν είναι ο ίδιος γιος του Πάνου Καμμένου που γέμισε το υπουργικό Twitter (ένα πραγματικά δοξασμένο Twitter) με πουτσάκια ή κάποιος άλλος. Αυτός ο ήρωας, δηλαδή:

θα ήταν σπουδαία προσθήκη στους Έλληνες εντερπρενέρ.

 

 

 

Best of internet