Quantcast
THE STREAM

Ο Σπύρας Μπιμπίλας δηλώνει ότι μοιάζει με τον Μεγαλέξανδρο και το Ίντερνετ ετοιμάζει άγαλμα

Ένας εξίσου σπουδαίος Έλληνας είναι τελικά ο άμεσος απόγονος του μεγάλου Μακεδόνα στρατηλάτη


THE NEWSROOM · 11 Ιουνίου 2019

Μόνο με παγκόσμιας κλάσεις ειδήσεις μπαίνει τελικά στο site μας ο αγαπημένος μας Σπύρος Μπιμπίλας. O ηθοποιός και απόλυτο τοτέμ της μεταγλώττισης, ο οποίος έχει στιγματίσει όλες περίπου τις παιδικές σειρές που βλέπαμε μικροί, έχει μεταξύ άλλων στο βιογραφικό του ένα check-in σε νεκροταφείο και ένα hoax ότι κοιμάται γυμνός φορώντας άρωμα κουραμπιέ – αυτά μετά το 2018.

Όπως καταλαβαίνετε, ο πήχης έχει ανέβει τόσο πολύ που πραγματικά αναρωτιόμασταν ποια θα είναι η επόμενη είδηση με τον Σπύρο Μπιμπίλα. Τελικά η φωνή της καρδιάς μας φυσικά και δεν μας απογοήτευσε, αν και το έκανε με έναν τρόπο που ούτε 117 κύματα Μακεδονομάχων με όλα τους τα αρχαιοελληνικά accessories δε θα μπορούσαν να μας κάνουν να το προβλέψουμε.

Πιο συγκεκριμένα, το μπαμ ήρθε στην τηλεοπτική εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», όπου ο κ. Μπιμπίλας δήλωσε ότι μοιάζει με τον Μέγα Αλέξανδρο. Ναι, δήλωσε ότι μοιάζει με τον Μέγα Αλέξανδρο (ή τουλάχιστον με το πως απεικονίζεται σε ένα νόμισμα), τίποτε λιγότερο από αυτό.

Αυτή ήταν η ακριβής διατύπωση του τεράστιου Μπιμπίλα στη Μαίρη Αργυριάδου:

«Η πολύ μακρινή μου καταγωγή είναι από τη Χαλκιδική. Άσε που μοιάζω και με τον Μέγα Αλέξανδρο. Και όταν μου λένε “έλα ρε συ, δεν είμαστε Έλληνες, έχουμε πρόσμιξη”, εγώ δεν έχω πρόσμιξη. Κάποτε με είχαν καλέσει για μια αμερικανική ταινία, η οποία δεν γυρίστηκε τελικά, για να κάνω τον Μέγα Αλέξανδρο σε μικρή ηλικία. Είχαν βάλει το νόμισμα του Μέγα Αλέξανδρου με το προφίλ μου, είναι ακριβώς το ίδιο.»

Δείτε το βίντεο:

Όπως καταλαβαίνετε, το Ίντερνετ συγκλονίστηκε βαθιά με αυτή τη δήλωση.Γιατί εδώ που τα λέμε, δεν έχει και πολύ άδικο:

Spyros Morakeas

Gepostet von Διαταραγμένα Μιμς Χωρίς Ιδιαίτερη Συνοχή am Montag, 10. Juni 2019

Εμείς πάντως θα το καλοβλέπαμε να μπει ένα άγαλμα του Σπύρου Μπιμπίλα (πάνω στο άλογο ιδανικά) στη θέση αυτού του Μεγαλέξανδρου στο Ζάππειο, πιστεύουμε πως θα λειτουργήσει ενωτικά για την πληγωμένη χώρα μας.

Best of internet