Quantcast
THE STREAM

Στη δραματική σχολή «Αλέξανδρος Τσουβέλας» έχει περάσει ήδη λαμπρός νεολαίος

Η μαθητιώσα νεολαία φαίνεται πολύ διαβασμένη, αν και πιθανώς όχι στον Χέγκελ


THE NEWSROOM · 7 Ιουνίου 2019

Κάθε χρονιά έχει έναν, δύο ή εκατόν πενήντα εφτά άρχοντες της γραφικότητας που δίνουν Πανελλήνιες, οι οποίοι είτε κατά λάθος ή επίτηδες κερδίζουν και δεκαπέντε δευτερόλεπτα δημοσιότητας εκτός από τα μόρια (λίγα, πολλά ή καθόλου) που κέρδισαν. Από τότε που ο θρυλικός Πανωλεθρίας έδειξε το δρόμο, οι δηλώσεις στα κανάλια μετά την εξέταση κάθε χρόνο μας δίνουν και μερικούς ακόμη καινούριους (1, 2) ανθούς της ελληνικής νεολαίας.

Και φυσικά οι νέοι μας είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις πιο σοβαρές εξελίξεις της περιόδου, όπως προκύπτει από τις απαντήσεις τους. Αυτό αναδεικνύεται ξεκάθαρα από αυτόν τον καινούριο αστέρα των post-game (μετά την σημερινή Έκθεση, συγκεκριμένα) δηλώσεων, τον οποίο μας πρόσφερε ο ίδιος ο αγαπημένος μας Αλέξανδρος Τσουβέλας μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ζητώντας παράλληλα «συγγνώμη απ τη νεολαία μας».

Κρίνοντας απόΕδώ λοιπόν έχουμε έναν γεννημένο Κυρ Αλέκο, μπορούμε λοιπόν να αισθανόμαστε ήδη ευλογημένοι:

Ζητω συγγνώμη απ τη νεολαία μας

Gepostet von Αλέξανδρος Τσουβέλας am Freitag, 7. Juni 2019

Τουλάχιστον τώρα ξέρετε ότι ένα από τα βασικά πρότυπα της νεολαίας είναι ο Κυρ Αλέκος ο έφορος. Αυτός ο μύθος με το δόντι Γιώργου Γεωργίου και την πλάγια μοϊκάνα:

Για ακόμη περισσότερες φονικές μιμήσεις και όχι μόνο, κατά σύμπτωση ο καταιγιστικός Αλέξανδρος Τσουβέλας ήταν ο χτεσινός καλεσμένος στο τελευταίο 3 Μούτρα Late Night, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ:

Εμείς πάντως θέλουμε να αφήσουμε εδώ ένα κοινωνικό μήνυμα για τους μικρούς μας φίλους, για όσο τουλάχιστον κρατάνε οι Πανελλήνιες:

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

 

Best of internet