Quantcast
THE STREAM

Ξαστεριά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Γιάννη Βαρουφάκη βρήκε ο Ψαραντώνης

Ο πασίγνωστος λυράρης και τραγουδιστής αποδέχτηκε την πρόταση του Γιάννη Βαρουφάκη για την τελευταία θέση του


THE NEWSROOM · 7 Ιουνίου 2019

Μια πιθανώς κριτική αλλά σίγουρα 100% κρητική στήριξη εξασφάλισε για το ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματός ο άνθρωπος με τα πιο σένσουαλ πουκάμισα του πολιτικού κόσμου. Ο πασίγνωστος γενειοφόρος λυράρης και τραγουδιστής Αντώνης Ξυλούρης (μικρός αδερφός του Νίκου Ξυλούρη), κατά κόσμον Ψαραντώνης, δέχτηκε την πρόταση του πρώτου υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Βαρουφάκη, για την τελευταία τιμητική θέση ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25».

Όπως είπε ο Ψαραντώνης στο cretapost, δεν είναι η πρώτη φορά που του έγινε σχετική πρόταση. Με τον Βαρουφάκη όμως είναι αλλιώς γιατί ο Γιάννης είναι ΚΑΛΟΣ, παρότι έχουν σίγουρα 666% διαφορετικό γούστο στα πουκάμισα. Η επαφή τους κρατάιε μάλιστα τουλάχιστον από την ίδρυση του ΜέΡΑ25, ενώ το έχουν ζήσει και πιο αλήτικα κατά καιρούς:

Αναλυτικά η δήλωση του Ψαραντώνη:

«Ο Γιάνης ήθελε να με βάλει στην τελευταία, τιμητική θέση στο Επικρατείας. Δέχθηκα γιατί του έχω εμπιστοσύνη και μ’ αρέσει πολύ ο χαρακτήρας του.

Με έχουν ζητήσει αρκετές φορές να συμμετέχω σε ψηφοδέλτιο. Πρώτος ήταν ο συγχωρεμένος ο Παναγούλης που ήθελε να με βάλει. Εγώ τότε όμως ήμουν νεαρός και αγαπούσα πολύ τη μουσική και δεν ήθελα να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα.»

Εκτός από τον Ψαραντώνη, ο Βαρουφάκης κατάφερε να στρατολογήσει κι άλλους οπαδούς (μάλλον, δηλαδή) της περίφημης δημιουργικής λογιστικής. Αυτοί είναι ο δημοσιογράφος Τάκης Μίχας, η  γνωστή από τους αγώνες των καθαριστριών Λίτσα Αλεξάκη, η τραγουδίστρια Νένα Βενετσάνου και ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος (Στάθης).

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι αν και Κρητικός, ο Ψαραντώνης είχε πάρει εμμέσως πλην σαφώς θέση στο Μακεδονικό ζήτημα πέρσι τον Φεβρουάριο, όταν είχε παίξει με τη λύρα το πασίγνωστο ριζίτικο «Πότε θα κάνει ξαστεριά»:

Ήρθε η Μέρα25 να κάνει ξαστεριά, θα έλεγες κανείς.

Best of internet