Quantcast
THE STREAM

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάζεψε σκουπίδια στον Υμηττό, σαν άλλος NOE

Δε φάνηκε να φοβάται τους ξωγήινους του αθηναϊκού βουνού αυτή τη φορά ο πρόεδρος της ΝΔ


THE NEWSROOM · 6 Ιουνίου 2019

Το παράδειγμα του λαού του φαίνεται πως αποφάσισε να ακολουθήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χωρίς να επαναπαύεται στο ισχυρό προβάδισμα που του έδωσαν οι ευρωεκλογές και η αφορμή ήταν η χτεσινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας πήρε το παγουρίνο του, έβγαλε το σακάκι του, έβαλε αθλητικό παπούτσι και ξεκίνησε για τον Υμηττό, όπου η ΝΔ είχε στήσει μια εθελοντική δράση με τον αρκετά επεξηγηματικό τίτλο Υμηττός-Γινόμαστε Εθελοντές».

Εκεί εκτός από το να μιλάει με εθελοντές δασοπυροσβέστες, κατοίκους και τα προβλεπόμενα ΔΑΠιτόπουλα θα συνόδευαν τη φάση, ο Κούλης αποφάσισε να κάνει και κάτι ακόμη. Πιο συγκεκριμένα, από όλο το λαό του να ακολουθήσει το παράδειγμα του λαμπρού οικολόγου νεολαίου που λέγεται Ν.Ο.Ε. – Εννοείται, ο οποίος πρόσφατα καθάρισε από κάπου 420 τόνους σκουπίδια  μια παραλία στη Λάρισα.

Ομολογούμε πως δε γνωρίζουμε τι σχέση έχει ο Κούλης με τα αγνά προϊόντα της ελληνικής γης, όμως όσον αφορά την καθαραιότητα του χώρου έκανε φιλότιμη προσπάθεια να μιμηθεί τον Ν.Ο.Ε., καθώς σήκωσε μέχρι και τα μανίκια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάζεψε λοιπόν σκουπίδια με άψογο στυλ:

Μίλησε με κόσμο:

Πήρε κουβαδάκι και πότισε δέντρα:

Όπως είπε μάλιστα:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το χειρότερο και να κάνουμε πάντα το καλύτερο»

Όσο δεν υπάρχουν εκεί ψηλά στον Υμηττό εξωγήινοι για να κάνουν τα παιδιά μας γκέι και να βάζουν φωτιές, όλα καλά θα πάνε.

Best of internet